Anasayfa /  Magazin

Gülben Ergen'in bikinili pozu fena!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı bikinili fotoğrafına beğeni yağıyor

Abone ol
Abone ol 02 Temmuz 2019 00:59

Güzel şarkıcı Gülben Ergen'in sosyal medya hesabı İnstagram'dan yaptığı bikinili paylaşımı ile olay oldu

Gülben Ergen'in paylaştığı bikinili pozu fena! - Sayfa 2

Çocuklarıyla birlikte Bodrum'da olan Gülben Ergen tatil fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.

Gülben Ergen'in paylaştığı bikinili pozu fena! - Sayfa 3

Ünlü şarkıcı son olarak bikinili bir fotoğrafını "Hoşgeldin Temmuz" notuyla paylaştı.

İşte Ergen'in o paylaşımı

Gülben Ergen'in paylaştığı bikinili pozu fena! - Sayfa 4

Gülben Ergen kimdir?: Gülben Ergen (d. 25 Ağustos 1972; Erenköy, Kadıköy, İstanbul), Türk şarkıcı, eski model, sunucu ve oyuncu. 

Gülben Ergen'in paylaştığı bikinili pozu fena! - Sayfa 5

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972 yılında İstanbul'da doğdu.Erenköy Kız Lisesi'nde ortaokulu, Kadıköy Ticaret Lisesi'nde liseyi bitirdi. 1987 yılında daha henüz 16 yaşına basmışken Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda ikinci olan Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenliğe başladı. 

Gülben Ergen'in paylaştığı bikinili pozu fena! - Sayfa 6

1988 yılında çekilen ve baş rolünü Bülent Ersoy'un oynadığı Biz Ayrılamayız, Ergen'in ilk sinema deneyimi olmuştur. 1988 yılında bu defa Kartal Tibet'in yönetmenliğinde çekilen Deniz Yıldızı filminde Kenan Kalav ile birlikte baş rolü paylaşmıştır. Bu filmlerden sonra Cüneyt Arkın ile Av, Eşref Kolçak'la da Kanun Savaşçıları filmlerinde yer alan Ergen, kendisinden beş yaş büyük ağabeyini bir trafik kazasında kaybetti.

Gülben Ergen'in paylaştığı bikinili pozu fena! - Sayfa 7

1994 yılında Maksim Gazinosu'nda İbrahim Tatlıses'in alt kadrosunda çıkan Ergen, Tatlıses'in Haydi Söyle adlı klibinde de yer aldı. Müzik kariyerine başlangıç yapan Ergen, Nurdan Torun'un da alt kadrosunda görev aldı. Daha sonra İbrahim Tatlıses'in yönetmenliğini üstlendiği ve baş rolünü oynadığı Fırat dizisinde yer aldı. 

Gülben Ergen'in paylaştığı bikinili pozu fena! - Sayfa 8

Gülben Ergen bu albümde Şehrazat, Sezen Aksu gibi ünlülerle çalışmıştır. Albümün piyasada olduğu dönemde Gümbür Gümbür Gülbence adlı televizyon programının sunuculuğunu yapan Ergen, şarkılarını bu yolla daha iyi tanıtma olanağı bulmuş ve albüm satışları artmıştır. Gülben Ergen 2004 yılında Mustafa Erdoğan ile evlenip 2012 yılında boşandı.Bu evlilikten 3 oğlu vardır. 2014 yılında ise Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik ile evlenip 2016 yılında boşandı. 


Yorumlar