Anasayfa /  Magazin

Gülben Ergen bikinili yakalandı!

Sanatçı Gülben Ergen'in son zamanlarda bikinili görüntüsünün yanı sıra selülitleri de konuşulunca Ergen, bu durumu bakın nasıl tiye aldı.

Abone ol
Abone ol 22 Haziran 2019 20:51

3 çocuk annesi olan Gülben Ergen, okulların tatil olmasının ardından kendini çocukları Atlas, Ares ve Güney ile beraber Bodrum'a attı. Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde, Gündoğan’daki evinin iskelesinde görüntülenen şarkıcının bikinili hali olay oldu.

Gülben Ergen bikinili yakalanınca bakın nasıl ti'ye alıp dalga geçti - Sayfa 2

Denize girmek yerine gün boyu güneşlenmeyi tercih eti. Çocukları denizin tadını çıkartırken, Ergen ise sürekli dikkatli olmalarını söyledi. Bikinili görüntülenen 46 yaşındaki şarkıcının selülitleri ise dikkatlerden kaçmadı. 

Gülben Ergen bikinili yakalanınca bakın nasıl ti'ye alıp dalga geçti - Sayfa 3

Geçtiğimiz günlerde ise bikinili fotoğrafını sosyal medya hesabından kendi yayınlayan Gülben Ergen'in paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni gelmişti.

Gülben Ergen bikinili yakalanınca bakın nasıl ti'ye alıp dalga geçti - Sayfa 4

 Paylaşımına, "Hoş geldin yaz!" notunu düşen Ergen'in fit vücudu takipçilerinin gözünden kaçmamıştı. Ünlü şarkıcının paylaşımına takipçileri, "Kim der 3 çocuk annesi diye!", "Fazla güzelleştin, "Bu kiloda kal" gibi yorumlar yapmıştı.

Gülben Ergen bikinili yakalanınca bakın nasıl ti'ye alıp dalga geçti - Sayfa 5

Ergen, son bikinili hali eleştiri yağmuruna tutulunca ise yine sosyal medya hesabından basın mensuplarının yakaladığı bir görüntüyü paylaşarak selülitli halini eleştirenleri tiye aldı.

Gülben Ergen bikinili yakalanınca bakın nasıl ti'ye alıp dalga geçti - Sayfa 6

Ergen, bu paylaşımının altına, ''Selülitlerim çok bozuldu bu habere ve gittiler” diyebilsem keşke Endam, çoluk çocuk, boy pos, karizma falan sağlam Allah’tan'' diyerek selülitli halini eleştirenleri tiye aldı.

Gülben Ergen bikinili yakalanınca bakın nasıl ti'ye alıp dalga geçti - Sayfa 7

Ergen'in bu hareketi ise takipçileri tarafından alkışlandı. Birçok kişi Ergen'e doğal olduğu için övgüler yağdırdı. Ergen, ''keşke herkes sizin gibi kendiyle selülitleriyle bile barışık olsa....bu endam bu güzelliğe bakin taş gibisiniz maşallah yüreği güzellerdensin sen selülitde neymiş'' gibi yorumlar aldı.


Yorumlar