Anasayfa /  Magazin

Gizem Karaca'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı

Bu akşam başlayacak İnsanlık Suçu dizisiyle ekrana dönecek olan Gizem Karaca olay itirafta bulundu.

Abone ol
Abone ol 31 Mart 2018 23:42

İnsanlık Suçu dizisiyle ekrana dönecek olan Gizem Karaca yıllar sonra taciz itirafında bulundu. Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Gizem Karaca otobüste taciz edildiğini açıkladı.

İşte o röportaj:

Çocukluğu Amerika ve Kanada’da geçti. Türkiye’ye dönme nedenini “Özlem ve kader” diye özetliyor. Üniversitede hayalindeki bölümü kazanamayınca Miss Turkey’ye katıldı ve ikinci oldu. Hiç aklında yokken oyunculuk yapmaya başladı. Yedi yılda 13 projenin başrolünde oynadı. Yeni dizisi; bu akşam Kanal D’de başlayacak olan ‘İnsanlık Suçu’ dizisi. Beş ay önce evlenen Gizem Karaca’yla hayat hikâyesini, aşka bakışını ve yeni projesini konuştuk.

Yedi yıldır ekrandasınız. 13 farklı işte başrol oynadınız. Nedir sizi bu kadar çabuk o noktaya taşıyan? Güzellik, yetenek, şans...

- Zamanında şansımı fark edip iyi yönlendirebildim diyelim.

* Neydi o şans?

- Grafik ve animasyon işleri yapma hayalim vardı. İngilizcem iyi olduğu için Amerikan kültürü okumak istiyordum ama puanım Fransız dili ve edebiyatına yetti. 2011’de üniversiteye girdim. Sonra da Miss Turkey seçmelerine katıldım.

*Hep dikkat çeken bir kız mıydınız?

- Aslında hal ve tavırlarımla erkek gibi bir kızdım. Yarışmada ikinci olduktan sonra kendimi Londra’da Türkiye’yi temsil ederken buldum. Ardından oyunculuk teklifleri geldi. İlk işim ‘Eve Düşen Yıldırım’da başroldü. Oyunculuk aklımda hiç yoktu ve sürpriz oldu.

*Oyunculuk hakkında bilginiz var mıydı?

- “Başrol ne demek” diye bile soran biriydim. Pes etmedim, çalıştım. Şöhretle birlikte karakterim hiç değişmedi. Egoist, kendini beğenmiş biri olmadım. İlk sorduğun sorunun cevabı yani bunca zaman başrol almamın sırrı da belki bu; hep kendimle ilgili sorunlarım oldu. Sürekli kendimi gözlemleyip geliştirmeye çalıştım.

*Şimdilerde nedir o sorunlar?

- Yüzüm ekranda tombik çıkıyor. Kendimi kampa soktum, altı kilo verdim ve inceldim.

Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.


Yorumlar