Anasayfa /  Magazin

Gelin adayı Hanife Gürdal'ın son hali

İzdivaç programına katılarak ismini milyonlara duyuran Hanife'nin son hali.

Abone ol
Abone ol 16 Kasım 2018 14:59

Zuhal Topal'ın sunduğu İzdivaç programına katılarak bir anda şöhreti yakalayan Hanife Gürdal'ın son hali görenleri şaşırttı.

TÜRKİYE'nin tartışmasız en tanınmış gelin adayı o... Başındaki başörtüsü, her fırsatta ağlamaklı hali, flört etmeye başlayınca birden değişen tavırlarıyla ünlenen yarışma programlarının gelin adayı Hanife Gürdal, ekranda kazandığı şöhretin etmeğini sosyal medyada yemeye devam ediyor. Esra Erol ve Zuhal Topal'ın izdivaç programlarında eş arayıp bir türlü bulamayan Hanife Gürdal'ın oyunculuk serüveni de kısa sürmüş ve dizisi yayından kalkmıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla paraya para demeyen Hanife Gürdal, estetik yaptırdığı iddialarıyla da gündemde. İşte Hanife Gürdal'ın son hali...

İzdivaç programında bir türlü evlenemeyen gelin adayı Hanife, Instagram'da 433 bin takipçisine özellikle tesettür markalarının reklamını yaptığı fotoğraf paylaşmaya ve para kazanmaya devam ediyor. 

Hanifenin son dönem yakın plan yüzünü paylaştığı fotoğrafları yeni bir tartışma başlattı. Hanife'nin estetik ameliyat olduğu iddia edildi.

Gelin adayı Hanife ise estetik iddialarıyla ilgili suskunluğunu koruyor...

Ancak fotoğraflardaki yüz hali estetik yaptırdığı iddialarını güçlendiriyor.

Hanife sık sık da ailesiyle birlikte fotoğraflar paylaşıyor...


Yorumlar