Anasayfa /  Magazin

Futbolcu Hakan Çalhanoğlu boşanıyor mu ?

Futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve eşi Sinem Gündoğdu birbirlerini sosyal medyadan takipten çıkarmaları boşanma dedikodularını alevlendirdi.

Abone ol
Abone ol 26 Haziran 2018 03:53

Milan’da forma giyen başarılı futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile eşi Sinem Çalhanoğlu’nun evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı.

Futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve Sinem Gündoğdu 2017 yılında Almanya’da evlenmişlerdi. Fakat çiftin instagram hesaplarından birbirlerini takipten çıkartması haklarında ayrılık haberlerinin çıkmasına neden oldu. Çiftin evlilikleri üzerinde  daha önce de soğuk rüzgarlar esmişti.

Sinem Çalhanoğlu’ndan önce bir dönem aşk yaşadığı yabancı şarkıcı Anita Latifi; Hakan Çalhanoğlu’ndan hamile olduğunu iddia etmişti. Hatta ikili bu konu yüzünden mahkemelik olmuştu. Anita Latifi’nin kendisini tehtit ettiğini söylemişti. Latifi’nin milli futbolcuyu hamile kaldığı ve kürtaj yaptıracağı gerekçesi ile kendisinden 250 bin Euro istediği vermediği takdirde basına anlatmakla tehdit ettiği iddia edilmişti. Daha sonuçlanmış ve Anita Latifi’nin haksız olduğu ortaya çıkmıştı.

Taraflar konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Fakat birbirlerini sosyal medyadan takibi bırakmaları ise haklarındaki ayrılık iddialarını güçlendiriyor.


Etiketler sınem gundogdu
Yorumlar