Anasayfa /  Magazin

Erol Köse'den olay yaratacak Muharrem İnce açıklaması: İkile Bence

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Erol Köse yine tartışma yaratacak paylaşıma imza attı. Köse, İnce için "İkile bence!" ifadesini kullandı

Abone ol
Abone ol 13 Temmuz 2018 07:49

Ünlü prodüktör Erol Köse çok tartışılacak bir paylaşıma imza attı. Instagram hesabından paylaşım yapan Köse, Muharrem İnce için "Güveni kaybettin İnce, İkile bence!" ifadesini kullandı.

"İNCE YALANCI ÇIKTI"

Muharrem İnce hakkında tepki çekecek ithamlarda bulunan Köse, "Eskiden İnce, televizyona çıkınca ortalık yıkılırdı, şimdi millet zerre değer vermiyor, gülüyor! Neden? 1) Seçim gecesi buharlaştı. 2) Bunu soranlara yani kendi seçmenine şizofren dedi. 3) 81 ili gezicem dedi, ODTÜ'ye bile gidemeden iptal etti, baktı ki ilgi alaka yok, özetle #otursıfır İnce, uza artık bence! CHP sen ve türevin kolpacılar yüzünden yerinde sayar. Atatürk yaşasa sizi çoktan kovardı! Sizler yüzünden milyonlar daha da seçime gitmem diyor! YSK'da sabahlayacağına korkudan mı üzüntüden mı bilmem içip sızmışsın! Not: Kaybedersem Kılıçdaroglu karşısında aday olmam nankör müyüm? Demişti, bu lafını da yedi! Özetle yalancı çıktı!" dedi.









Eskiden İnce , Tv ‘ye çıkınca ortalık yıkılırdı , şimdı millet zerre değer vermiyor gülüyor ! Neden ? 1) seçim gecesı buharlaştı 2) bunu soranlara yani kendi seçmenine şizofren dedi 3) 81 ili gezıcem dedı , Odtu’ye bıle gıdemeden ıptal ettı , baktı kı ilgi alaka yok ,özetle #otursıfır İnce , uza artık bence ! Chp sen ve türevin kolpacılar yuzunden yerınde sayar , Atatürk yaşasa sızı çoktan kovardı ! Sızler yuzunden milyonlar daha da seçime gıtmem dıyor ! YSK da sabahlayacağına korkudan mı uzuntuden mı bılmem içip sızmışsın ! Not : Kaybedersem kılıçdaroglu karşısında aday olmam nankormuyum ? Demıstı , bu lafını da yedi ! Ozetle yalancı çıktı !

DR.EROL KÖSE (@dr.erolkose)'in paylaştığı bir gönderi (12 Tem, 2018, 2:17ös PDT)












İNCE o gece içip sızmış YSK dadır diye millet bir umut beklerken , beyimiz sızmış işte o yuzden senden bir halt olmaz ince

DR.EROL KÖSE (@dr.erolkose)'in paylaştığı bir gönderi (12 Tem, 2018, 2:31ös PDT)








MUHARREM İNCE O GECEYİ CANLI YAYINDA ANLATTI (İZLE)


Yorumlar