Anasayfa /  Magazin

Enes Batur tepki çeken videosunun ardından bombayı patlattı!

Youtube'da 8.6 milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Enes Batur, geçtiğimiz günlerde paylaştığı ve büyük tepki çeken videosundan sonra özür diledi. Bugün yaptığı paylaşımla ise Batur bombayı patlattı. Daha önce 'Hayal mi Gerçek mi?' sinema filmini çeken fenomen Enes Batur sosyal medyadan yaptığı paylaşımda filmin ikinci serisinin geleceğini duyurdu. Enes Batur Youtube kanalında yayınladığı "Amcama psikolojik kışkırtma (Gerçek Final)" adlı videosuyla tüm gerçekleri anlattı. Haberimizden de Enes Batur'un yeni videosunu izleyebilirsiniz...

Abone ol
Abone ol 26 Ekim 2018 19:38

Özellikle küçük yaştaki çocukların takip ettiği Türkiye'nin en çok aboneye sahip olan Youtuber'ı Enes Batur, son yaptığıyla yine gündeme gelmişti. "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" isminde bir film çeken sosyal medya fenomeni Enes Batur, amcası Murat Sungurtekin'i provoke ettiği bir videoyu sosyal medyada paylaştıktan sonra haberlere konu olmuş ve birçok kişi tarafından tepki ile karşılaşmıştı.Youtuber fenomeni olan Enes Batur sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bombayı patlattı ve 'Hayal mi Gerçek mi?' filminin ikinci serisinin geleceğini duyurdu. 

Videosu tepki çekmişti

Gizli çekilen ve yayınlanan videoda Batur'un amcasına, "Sen adam olsan, bir işe yarasan, en azından eşin güzel olur. Sen adam mısın? Adana'da hiç kimsenin takmadığı bir adamdın. Şimdi iki üç kişi fotoğraf çektiriyor diye amca amca diye geziyorlar. Adın bile yok. Neydin ne oldun?" gibi sözler sarf ettiği duyulmuş ve Batur'un amcasının bu sözler üzerine oldukça sinirlendiği gözlemlenmişti. 

Enes Batur özür diledi

Sosyal medyada büyük tepki çeken video kısa süre sonra Youtube'dan kaldırıldı. 

Videonun kaldırılmasından 1 gün sonra ise Enes Batur'dan özür geldi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Batur, "Özür dilerim... Amcamla aramızda hiç bir sorun olmasada, videoyu yayınlamadan önce Amcam izlemiş sorun etmemiş olsa da, söylediğim şeylerin benim için hiç bir gerçeklik değeri olmayıp sadece kızdırmak amaçlı olsada, söylediğim şeyler yanlış, hatamı anladım özür dilerim herkesten." ifadelerini kullandı.

Hayal mi Gerçek mi 2 geliyor

Sosyal medya platformu İnstagram hesabından bir paylaşım yapan Enes Batur kısa bir açıklama ile Hayal mi Gerçek mi? 2 filminin geleceğini de duyurmuş oldu. Batur açıklamasında; "Amcam benim büyüğüm onu asla gerçekten üzecek bir şey yapmam , aynı zamanda benim en iyi arkadaşım , iyi günümde kötü günümde her zaman yanımda ve bende onun yanındayım. Bu hazırladığımız “Oyun” hayattaki gerçek dostlarımı fark etmemi sağladı aynı zamanda bizi yıkmak için açığımızı deli gibi arıyan herkesi de gün yüzüne çıkardı. Benim böyle kötü bir insan olmadığımı ve asla olmayacağımı bu “Oyun” ile herkese gösterdik" dedi.  Ve bombayı "Enes Batur “Hayal mi Gerçek mi 2” Gururla Sunar..." cümlesiyle patlattı.

TRHABERLER / MEHMET MERT ALTINUÇ
























Bu gönderiyi Instagram'da gör




























Amcam benim büyüğüm onu asla gerçekten üzecek bir şey yapmam , aynı zamanda benim en iyi arkadaşım , iyi günümde kötü günümde her zaman yanımda ve bende onun yanındayım. Bu hazırladığımız “Oyun” hayattaki gerçek dostlarımı fark etmemi sağladı aynı zamanda bizi yıkmak için açığımızı deli gibi arıyan herkesi de gün yüzüne çıkardı. Benim böyle kötü bir insan olmadığımı ve asla olmayacağımı bu “Oyun” ile herkese gösterdik. Enes Batur “Hayal mi Gerçek mi 2” Gururla Sunar...

Enes Batur Sungurtekin (@enesbatur0)'in paylaştığı bir gönderi (26 Eki, 2018, 9:37öö PDT)






Yorumlar