Anasayfa /  Magazin

Dünyanın en yakışıklı mahkumu: Türk kızları çok güzel

Dünyanın en yakışıklı mahkumu olarak ünlenen Jeremy Meeks Bodrum'a geldi. Türkiye için büyük projeleri olduğunu söyleyen Meeks ayrıca "Türk kızları çok güzel" dedi.

Abone ol
Abone ol 27 Haziran 2017 23:40

Sabıka fotoğrafını sosyal medyada paylaştıktan sonra hayatı değişerek  Amerika'da büyük ün kazanan Jeremy Meeks, özel bir partide DJ'lik yapmak için  Bodrum'a geldi.

Yalıkavak Mahallesi Gökçebel mevkisindeki bir otele yerleşen Meeks, iş için geldiği  Bodrum'a hayran kaldı. Ünlü isim Türk hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"TÜRK KIZLARI ÇOK GÜZEL"

Beach parti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Meeks, Türk baklavasına bayıldığını ifade ederek, " Bodrum ve  Türkiye ye ilk kez geldim. Burada çok büyük projelerim olacak. Özellikle reklam projelerimiz olacak. Ağustos sonunda tekrar geleceğim. Türk yemekleri çok güzel ama Türk baklavası harika tadına bayıldım. Bir fotoğrafla hayatım değişti ve bu yüzden çok şanslıyım. Türk kızları çok güzel. burada kaldığım sürede tanıma fırsatı buldum ve bulacağım" ifadelerini kullandı.

Ünlü ismin yarın  Bodrum'dan ayrılacağı ve kısa bir süre sonra tatil ve yeni projeler için yeniden  Türkiye'ye geleceği öğrenildi.


Yorumlar