Anasayfa /  Magazin

Didem Soydan'ın, yatak pozu sosyal medyada olay oldu!

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan'ın, Instagram hesabından yatak fotoğrafını paylaşması olay oldu.

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2018 20:15

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model Didem Soydan, Instagram hesabın üzerinden paylaştığı yatak pozuyla sosyal medyada olay oldu.

"ÇOK TEMİZ GİYİNİYORUM"

Didem Soydan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yatak pozuna takipçileri büyük ilgi gösterdi. Didem Soydan paylaşımına İngilize olarak "Çok temiz giyiniyorum." notunu yazdı.

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Türkiye'nin en iyi mankenlerinden olan Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni, babası ise Arnavutluk'tan göç etmiş bir ailenin çocuğudur.

Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalıştı. İstanbul'da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer aldı.

Didem Soydan, modellik işine girmeden önceki işinde yani Diesel mağazasında sonradan modacı olan Umut Eker ile birlikte çalışıyorlardı.

1 Nisan 2014 tarihinde İtalya`nın Verona kentinde düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show`da Didem Soydan da podyuma çıktı. Calzedonia Summer Show da podyuma çıkan ilk Türk mankendir.

Şarkıcı Can Bonomo ile olan ilişkisi medyada yankı uyandırdı. Haziran 2016'da ayrıldılar.

2012 yılından itibaren de dizi filmlerde oynamaya başladı.

5 Şubat 2015 tarihinde piyasaya çıkan Cem Adrian'ın albümü "Siyah Bir Veda Öpücüğü"nde yer alan "Yalnızlık" şarkısına çektiği klipte Didem Soydan da rol aldı.

2015 yılında "Aşk Yeniden" adlı dizide Özge Özpirinçci, başrollerini Buğra Gülsoy, Mert Öcal ve Didem Soydan ile paylaştı.

Kariyerine ABD'de devam etmek isteyen Didem Soydan, Temmuz 2016'da Newyork'daki bir modellik ajansıyla anlaşma imzalayarak oraya yerleşti.


Yorumlar