Anasayfa /  Magazin

Didem Soydan'dan 'sütyenli' ev hali

Dobralığıyla sıkça adından söz ettiren Didem Soydan, sosyal medyadan ev halini paylaştı.

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2018 21:43

Sevilen model Didem Soydan,aktif olarak kullandığı İnstagramdan iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı.

Sosyal medya kullanmak konusunda üzerine yok. Başarılı model Didem Soydan her daim kendine has tavırlarıyla beğeni toplamayı başarıyor.

Yaptığı her paylaşım attığı her tweet gündeme geliyor, konuşuluyor. O kendisine gelen eleştirilere pek de kulak asmıyor. Çok darlanırsa tepkisiz kalmıyor.

Soydan geçitiğimiz günlerdeInstagram hesabından ev halini paylaştı. Soydan'ın sütyenle verdiği poza beğeni yağdı.

Soydan bir süredir hesabındaki paylaşımlarını da yoruma kapalı tutuyor.

Didem Soydan kimdir?

Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni, babası ise Arnavutluk'tan göç etmiş bir ailenin çocuğudur.

Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalıştı. İstanbul'da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer aldı.

Didem Soydan, modellik işine girmeden önceki işinde yani Diesel mağazasında sonradan modacı olan Umut Eker ile birlikte çalışıyorlardı.

1 Nisan 2014 tarihinde İtalya`nın Verona kentinde düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show`da Didem Soydan da podyuma çıktı. Calzedonia Summer Show da podyuma çıkan ilk Türk mankendir.


Yorumlar