Anasayfa /  Magazin

Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım!

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Didem Soydan, cesur paylaşımlarına devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 04 Eylül 2018 19:33

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram üzerinden paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan, cesur paylaşımlarına devam ediyor.Soydan siyah bikinili paylaşımıyla yine takçilerini kendine hayran bıraktı.

PAYLAŞIMI YORUMA KAPATTI

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımları, takipçilerinin yorumuna açmayan Didem Soydan, bu geleneği sürdürerek paylaşımını yoruma kapattı.

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 1 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan, baba tarafı ise Arnavutlu göçmeni. Çocukluğundan itibaren sık sık Arnavutluk'u ziyaret eden Didem Soydan, ünlü bir model. Özellikle şarkıcı Can Bonomo ile yaşadığı aşktan ötürü tüm Türkiye'nin daha yakından tanıdığı bir isme dönüşen Didem Soydan, Koç burcu.

Didem Soydan, ilk fotomodellik ve modellik tecrübesini 20'li yaşlarının başında yaşadı. Üniversitede okurken harçlığını çıkartmak için bir mağazada çalışan Didem Soydan, bu mağazada modacı Ümit Ünal'la karşılaştı. Ünal'ın defile teklifini kabul eden Didem Soydan, ilk podyum deneyimini 19 yaşında yaşadı. Didem Soydan daha sonra aralarında Hakan Yıldırım ve Özlem Süer gibi çok sayıda ismin olduğu pek çok modacının defilesine çıktı. Soydan'ın modacı Umut Eker'le açtıkları bir mağaza da var.


Yorumlar