Anasayfa /  Magazin

DESA: Can Yaman Reklam Kampanyasını Çok Özel Bir Davetle Tanıttı

Türkiye'de deri modasına yön veren, sektörün öncü markası DESA, yeni reklam kampanyası için ekranın sevilen yüzü, başarılı oyuncu Can Yaman ile anlaştı. 

Abone ol
Abone ol 01 Kasım 2018 12:56

DESA'nın dinamik ve trendlere yön veren kimliğini çok keyifli bir kurguyla aktaran yeni reklam kampanyası Raffles İstanbul'da yapılan bir davetle tanıtıldı.

Can Yaman'ın eşliğinde yapılan bu organizasyon yoğun ilgi gördü. Öncelikle, DESA'nın Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Burak Çelet, bu keyifli kampanya ve iş birliğinin detaylarını davetlilerle paylaştı. 

Sahneye çıkan Can Yaman da "Desa Candır" sloganlı kampanyanın yüzü olmaktan duyduğu mutluluğu ve heyecanı söyledi.

Konuşmalardan sonra, "Desa Candır"ın heyecan uyandıran reklam filmi, tüm versiyonlarıyla yayınlandı ve davete katılanlar bu kampanyayı herkesten önce izleme şansı buldular. 

Reklam filmin yanı sıra, davette yayınlanan, çekimlerin eğlenceli ve keyifli backstage görüntüleri de ilgiyle karşılandı.

Yayınların hemen ardından sahneye davet edilen DESA'nın Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet, davetlilerle dünden bugüne DESA'nın hikayesini aktarırken, kampanyayla ilgili duygu ve düşüncelerini de paylaştı.

Burak Çelet, Can Yaman ve Melih Çelet'in tüm davetlilere teşekkürünün ardından, reklam iş birliğinin yanı sıra başarılı oyuncudan ilham alınarak tasarlanan kapsül koleksiyonu da organizasyon boyunca gelenlere tanıtıldı.


Yorumlar