Anasayfa /  Magazin

Deniz Çakır'ın Ceren Damar Alakalı paylaşımı olay oldu !

Deniz Çakır'ın Öldürülen Ceren Damar Alakalı Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu. Peki Deniz Çakır kimdir?

Abone ol
Abone ol 04 Ocak 2019 18:51

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan özel hayatı nedeniyle kovulduktan sonra Fox TV'nin Vurgun dizisiyle el sıkışan Deniz Çakır, öğrencisi tarafından öldürülen araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel için yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.



denizcakir.jpg

Ankara'da Çankaya üniversitesinde araştırma görevlisi olan Ceren Damar Şenel, kopya çekerken yakaladığı 4. sınıf öğrencisi Hasan İsmail H. tarafından önce silahla vuruldu, ardından defalarca bıçaklandı. Yaşanan bu elim olay, tüm Türkiye'yi ayağa kaldırırken, ünlü isimlere de sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdiler. Daha önce mafya dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan ve şu sıralar Fox TV'nin yeni dizisi Vurgun'la izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Deniz Çakır'ın isyanı da dikkatlerden kaçmadı.

Instagram hesabının hikaye bölümünden bir mesaj yayınlayan Çakır, silahın özendirildiği dizilere ve organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker’in Barış için Akademisyenler’e yönelik söylediği sözlere gönderme yaparak şunları dile getirdi;

"Oluk oluk kan akıtacağız diyenlerin alkışlandığı, politikalarınızla her şeyin yasaklandığı televizyonlarda silahın özendirildiği dizilerinizle gurur duyun! Genç bir kadın öldürüldü…Elini kolunu sallaya sallaya üniversitelere silah sokabiliyor… Gurur duyun, genç bir akademisyen öldürüldü… Bir üniversitede!”

Bu paylaşımın ardından takipçileri ünlü oyuncuya daha önce oynadığı dizilerde silah kullandığı sahneleri hatırlattı.



DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Deniz Çakır aslen Ankaralıdır.

38 yaşında olan oyunca Hacettepe Konservatuar mezunudur.

Dizilerd oyunculuk yapsa da asıl mesleği ise seslendirmedir.

Türkiye onu Yaprak Dökümü dizisindeki kötü karakterlerden Ferhunde rolüyle tanıdı.

Çakır, en son ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almıştı.

Deniz Çakır, İstanbul'da bir alışveriş merkezinde yan masada oturan başörtülü kadınlara yönelik hakaret içeren ifadelerde bulunarak onları taciz etmişti. Çakır'ın kendi arkadaşları dahil çok sayıda kişi onun bu hareketine tepki göstermiş, alışveriş merkezi çalışanları ise olayı yatıştırmaya çalışmıştı. Olayın medyaya yansımasından sonra ise tepkiler daha da arttı.


Yorumlar