Anasayfa /  Magazin

Deniz Akkaya’dan takipçisine sert cevap: Köpek sen kimsin?

Deniz Akkaya, Instagram hesabından "Hangimiz daha yaramaz acaba" notuyla paylaştığı nota yorum yapan takipçisine ateş püskürdü. "Köpek sen kimsin!" diyen Akkaya'nın kızının babası da tartışmaya dahil olunca ortalık karıştı.

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2019 19:40

Deniz Akkaya, kızı ile birlikte olduğu fotoğrafının altına “Hangimiz daha yaramaz acaba” notunu düşerek takipçileri ile paylaştı. Paylaşım sonrası gelen “Yarıçıplak poz vermenizi geçtim bu sizin mesleğiniz ama o yavrucağa yazık. Zorlama pozlar sebebiyle yemek masasını bu şekilde kullanmanız ise daha da bir ilginç. Bu çocuğun sahiplenilmesi gerekiyor. Babası nerede bunun!” yorumunun üzerine öfkelendi. Yoruma karşılık veren Akkaya’nın kızının babası da “Babası burada” şeklinde tartışmaya katıldı.

“KÖPEK SEN KİMSİN!”

Takipçisinin yorumuna “Böyle bir dangalağı, dangalak yorumu ancak savcılıkta önüme çıktığında altına kaçırıp bacaklar tir tir titrerken aklı başına geldiğinde bir kez daha söylemesini tercih ederim. Köpek sen kimsin! Kendine gel! Bağnaz ruh hastaları. Senin önüne kemik bile atmam ben hadsiz, yaptığın yoruma bak” cevap veren eski manken, adeta ateş püskürdü. Ardından yorum kısmına kızının babası Efe Önbilgin de takipçinin yaptığı yoruma ithafen “Çocuk sahipli, senin sahiplenilmen gerekiyor. Deniz az söylemiş, daha dinlemek istersen babası benim, bana gel” tepkisini gösterdi.


Yorumlar