Anasayfa /  Magazin

Deniz Akkaya'nın Pınar Altuğ isyanı!

Eski manken Deniz Akkaya sosyal medya hesabından oyuncu Pınar Altuğ Atacan'a yapılan, eşi Yağmur Atacan ile yaş farkı hakkındaki kötü yorumlara destek verdi.

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2017 10:55

Yaklaşık 9 yıldır kendisi gibi oyuncu Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren ve aralarındaki 9 yaşlık farkı önemsemeyen Pınar Altuğ Atacan ne yazık ki yaptığı tüm açıklamalarına rağmen takipçilerinden yaş farkıyla ilgili saygı sınırlarını zorlayan yorumlar alıyor.

Bunlara tepki koymaktan artık yorulan Pınar Altuğ Atacan geçtiğimiz gün bir takipçisinin "Pınar Hanım gün gelecek kocanın gözleri genç arayışları olma ihtimalini ben çok yüksek görüyorum. Bu doğanın kuralı" yorumuna, "O zaman hatırlatın kına göndereyim size, yakarsınız." şeklinde cevap vermişti.

BİR DESTEK DE DENİZ AKKAYA'DAN

Pınar Altuğ'a kendisi gibi eski bir model olan Deniz Akkaya’dan destek geldi. Şimdilerde yeni bir program hazırlığında olan Deniz Akkaya, Pınar Altuğ Atacan’ın eşi Yağmur Atacan’la olan bir fotoğraflarının altına yapılmış olan yorumu sosyal medya hesabından paylaşarak bu yapılanlara isyan etti.

Akkaya paylaşımına şu notu düştü: "Ben anlamadım gitti arkadaş, bu güzel ailenin yakasını bıraksanız"

İşte Deniz Akkaya’nın o tepkisi:

pinar-altug-ic





Süperhaber


Yorumlar