Anasayfa /  Magazin

Demet Akalın'ndan İzlanda'ya küfürlü cevap!

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 4. maçı için İzlanda'ya gelen A Milli Futbol Takımı'na pasaport kontrolü ve arama sırasında saygısızlık yapıldı. Kısa sürede tepki yağan olaya bir tepki de Demet Akalın'dan geldi.

Abone ol
Abone ol 11 Haziran 2019 00:22

KONYA'dan 'dan özel uçakla İzlanda'ya gelen A Milli Futbol Takımı kafilesine, İzlanda'da havalimanında büyük saygısızlık yapıldı. Futbolcuların çantalarını tekrar tekrar arayan güvenlik görevlileri, kafileyi uzun bir süre beklettikten sonra pasaporttan geçirdi.

Milli Takıma yapılan saygısızlığa Demet Akalın'ndan küfürlü cevap - Sayfa 3

Futbolcuların çantaları defalarca aranırken, kafilenin uçaktan indikten sonra otobüse binmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Emre Belözoğlu'na da açıklama yaptığı sırada tuvalet fırçası uzatıldı.

Milli Takıma yapılan saygısızlığa Demet Akalın'ndan küfürlü cevap - Sayfa 4

Yapılan saygısızlık sonrası başta ünlüler ve siyasi liderler olmak üzere pek çok kişiden tepki yağdı. Saygısızlığa bir sitem de şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.

Milli Takıma yapılan saygısızlığa Demet Akalın'ndan küfürlü cevap - Sayfa 6

Twitter hesabından yaşanan olayın videosunu paylaşan Akalın'dan  küfürlü bir cevap geldi..

Milli Takıma yapılan saygısızlığa Demet Akalın'ndan küfürlü cevap - Sayfa 5

Uyandım! Bunu gördüm delirdim! Hadsizlere bak! Ulan bunlar buraya gelecek dimi? Leş köpeklerle aratalım." dedi. Yaşanan olay sonrası sinirlerine hakim olamayan Akalın, Emre Belezoğlu'na fırça uzatan kişi hakkında "Fırçalı sarı p.ç bulundu mu?" dedi


Yorumlar