Anasayfa /  Magazin

Cristiano Ronaldo tecavüz suçlaması için DNA örneği verecek

Eski manken Kathryn Mayorga'ya tecavüz ettiği iddia edilen futbolcu Cristiano Ronaldo, olayın çözülmesi için DNA örneği verecek.

Abone ol
Abone ol 11 Ocak 2019 20:25

Las Vegas polisi, 2009'da bir otelde Kathryn Mayorga isimli bir kadına tecavüzle suçlanan Juventus'un yıldz forvetinin DNA örneklerini İtalyan mahkemesinden talep etti.

Juventus'un avukatlarından 33 yaşındaki Peter S. Christiansen, bunun 'son derece normal' olduğunu prosedür gereği yapıldığını belirterek haberi doğruladı.

RONALDO NEYLE SUÇLANIYOR?

Eski manken ve öğretmen olan ABD'li Kathryn Mayorga, Portekizli yıldız ismin 13 Haziran 2009'da bir otel odasında kendisine tecavüz ettiğini iddia etmiş ve geçtiğimiz Eylül ayında Nevada mahkemesinde dava açtı.

Kathryn Mayorga, Ronaldo'nun kendisine sus payı için bir anlaşmaya zorladığını da iddia etmiş ve anlaşmayı ihlal etmesi halinde 375 bin dolar ödemek durumunda kalacağını da belirtmişti.

YILDIZ FUTBOLCU İDDİLARI REDDEDİYOR

İddiaların ardından Juventus'un forveti sosyal medya üzerinden bir canlı yayın başlatmış ve hakkında çıkan tecavüz haberinin sahte olduğunu ifade etmiş ve "Benim adımı kullanarak kendi reklamlarını yapmak istiyorlar, bu normal bir şey" diye konuşmuştu.

Öte yandan, 2009'da yaşanan olayın bir tecavüz değil, Kathryn Mayorga'nın rızasıyla yaşandığını savunan 33 yaşındaki futbolcu hayranlarından haberlere itibar etmemelerini istemişti.

Portekizli yıldızın üçü taşıyıcı anneden dört çocuğu var ve 2016 yılından beriGeorgina Rodriguez ile birlikte.


Yorumlar