Anasayfa /  Magazin

Cem Karaca'nın oğlundan Çarpışma dizisine zehir zemberek bir açıklama: 'Siz harbiden gerizekalısınız'

Çarpışma dizisinde Cem Karaca'nın şarkısının bir kısmı sansürlenmesi üzerine Emrah Karaca, 'Siz harbiden gerizekalısınız' dedi ve dizi için zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 03 Şubat 2019 11:18

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çarpışma'nın geçtiğimiz hafta yayınlanan 7. bölümü, izleyiciyi yine ekrana kilitlemeyi başardı. Ancak dizideki kavga sahnesine Türk müziğinin efsane ismi Cem Karaca'ya ait 'Namus Belası' şarkısının bir bölümü sansürlenince ortalık karıştı. Merhum sanatçının oğlu Emrah Karaca da sosyal medya hesabından o sahne için zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Kadir ve Kerem'in Yakup ve arkadaşlarıyla yumruk yumruğa kavga ettiği sahnede Cem Karaca'nın 'Namus Belası' şarkısı çalmaya başladı. Ancak şarkıdaki "Yüz bin kere tövbe eder yine şarap içeriz" kısmı sansürlendiği dikkatlerden kaçmadı. 

Sansürlenen bölüme sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyürken merhum sanatçının oğlu Emrah Karaca da Twitter hesabından zehir zemberek bir açıklama yaptı. "Siz harbiden gerizekalısınız" diyen Karaca, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Twitterdan öğrendiğim kadarı ile Cem Karaca Namus Belası kullanılan bir dizide şarkının sözlerine sansür uygulanmış! Sizler harbiden gerizekalısınız! Yıllarca sansürle mücadele ettik demek hala mücadeleye devam! Bunun hesabını sormak şart oldu… Hadi bakalım çarpışmaaa."

Cem Karaca 8 Şubat 2004 sabahı, solunum ve kalp yetmezliği sonucu geçirdiği kalp krizi yüzünden Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

ÇARPIŞMA 7. BÖLÜMDE NE OLDU?

Çarpışma'nın 7. Bölümünde; Veli’nin zorlaması ile kocası Galip’in ölümünde pay sahibi olan Zeynep şoka girer. Kadir, Zeynep’i şefkatle sarıp sarmalar. Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem hayatlarının akışını değiştiren o büyük kazadan sonra, ilk kez aynı masada bir araya gelirler. Bu birliktelik, onların artık bir aile olmalarının da ilk adımı olacaktır

Diğer yanda ise, Veli ile Selim’in safına Demir de katılır. Adalı, Veli’nin bir zaafını yakalar, Aylin’i kurtarmak için bir plan yapar ve Veli’nin yerini tespit eder. Aralarında ölümcül bir çatışma çıkar ama Kadir, Aylin’i kurtarmayı başarır. Veli’den de annesinin yaşadığını öğrenir. Üstelik Veli, Kadir’in annesinin yerini de bilmektedir. Adalı öğrendikleri karşısında şoke olur.

Yakup, Belma ve Demir’e şantajını sürdürür. Ama Belma, Yakup’a bambaşka bir teklifte bulunur. Kadir ile Kerem, Yakup ve arkadaşlarıyla kendi usullerince, yumruk yumruğa hesaplaşır.

Adalı ile Veli arasındaki savaşta artık ok yaydan çıkmış, devreye daha başka isimler de girmiştir. Ve Adalı, düşmanlarının, bundan sonra üzerlerine daha acımasızca geleceklerinin, onları hayatlarıyla sınayacaklarının çok farkındadır.




Yorumlar