Anasayfa /  Magazin

Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl evlendi! Burcu Kıratlı kimdir?

Ünlü şarkıcı-söz yazarı Sinan Akçıl ile ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, 31 Aralık'da Amsterdam'da evlendi. Burcu Kıratlı'nın gelinliği yılın ilk gününde Magazin camiasında ses getirdi. Ünlü şarkıcı Akçıl, 23 Aralık'da Kıratlı'ya evlenme teklifinde bulundu, ünlü oyuncu bu teklifli kabul etti. Dün geceye dair merak edilenler...

Abone ol
Abone ol 01 Ocak 2019 19:02

Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, 31 Aralık 2018 tarihinde, Hollanda'nın Amsterdam şehrinde evlendi. Düğüne Akçık ile Kıratlı'nın yakın dostları katılırken, nikahı Türkiye'nin Amsterdam Başkolonsu Engin Arıkan kıydı. Sinan Akçıl'ın nikah şahitleri Ercan, Caner ve Ertan Torunoğulları olurken, Burcu Kıratlı'nın nikah şahitleri eniz Bilol ile Sercan Yaşar oldu.

Evlenme teklifi

Ünlü şarkıcı Akçıl, 23 Aralık 2018 tarihinde sevgilisi olan oyuncu Kıratlı'ya Amsterdam'da evlenme teklifinde bulundu. Kıratlı, evlenme teklifini kabul etti. Tören için tüm detayları düşünen Akçıl, nikâha katılan yakın dostları için şehrin ünlü otellerinden Hotel De L’europe’da 2 günlüğüne 12 oda ayırttı.

Burcu Kıratlı'nın düğün sonrası ilk sözleri

Burcu Kıratlı sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: ‘Lunapark gibi bir hayatımız olacak, seninle’ dediğinde... Küçük çocuk sevinciyle baktık birbirimize ve güldük. Her saniyesi öyle gerçekten. Yeni yılım ve bundan sonraki her yıllarım seninle daha güzel, daha gerçek ve daha lunapark olacak… Sizin de lunapark gibi bir aşk yaşayacağınız, harika bir yıl olsun…

Burcu Kıratlı kimdir?

Burcu kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 tarihinde hayatını ise Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarım Bölümü'nde devam etti.

Burcu Kıratlı oyunculuk dönemi

Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yapmıştır.

Burcu Kıratlı ilk dizisi

 2013 yılında ise Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri ile sinemaseverlerin karşısına çıktı.


Yorumlar