Anasayfa /  Magazin

Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz ile evlendi yeni eşi kimdir?

Burcu Esmersoy ikinci kez evlendi. Yeni eşi Berk Suyabatmaz ile dünyaevine giren Burcu Esmersoy instagram hesabından bir notla bunu herkese duyurdu. Ünlü sunucunun ilk eşi kimdi, yeni eşi Berk Suyabatmaz ne iş yapıyor?

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2018 23:17

Burcu Esmersoy işadamı nişanlısı Berk Suyabatmaz ile New York Türk Başkonsolosluğu’nda evlendi. İlk eşi İtalyan olan Burcu Esmersoy'un bu ikinci evliliği oldu. Peki yeni eşi Berk Suyabatmaz kimdir, Burcu Esmersoy evlilik haberini nasıl duyurdu? İşte ünlü sunucunun evliliğiyle ilgili yeni bilgiler;

Düğün hazırlıkları için uzun zamandır Amerika'da olan Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz, New York Türk Başkonsolosluğu’nda nikah masasına oturdu. Nikah törenine Türkiye’den Berk Suyabatmaz’ın ailesi, Burcu Esmersoy’un ise kız kardeşi Müge ve yakın arkadaşları katıldı.

Törenden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Sade bir törenle dünyaevine giren mutlu çift balayına Monte Carlo’ya gidecek.

Burcu Esmersoy Instagram'dan evliliğini bu sözlerle duyurdu: Tanıştığımız yerde evlenmek nasipmiş.. Bizim mutluluğumuzu paylaşan ve kendi mutluluğu gibi yaşayan herkese çok teşekkürler.. Darısı başınıza... Sevgiler herkese mutkuluklar ve tekrar teşekkürler... Bu arada bize bu konuda yardımcı olan Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosluğu’na cok teşekkür ederiz.

BERK SUYABATMAZ KİMDİR : Burcu Esmersoy'u ikinci kez nikah masasına oturmaya ikna eden eşi Berk Suyabatmaz bir işadamı. Denizcilik sektörü ile uğraşan Berk Suyabatmaz aslen Antalyalı ve 1978 doğumlu.

BURCU ESMERSOY'UN İLK EŞİ KİMDİ: Burcu Esmersoy ilk evliliğini talyan Massimo Cusimano ile yapmıştıb Ünlü sunucunun bu evliliği 2008'de boşanmayla bitmişti.

Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz ile evlendi yeni eÅŸi kimdir?


Yorumlar