Anasayfa /  Magazin

Buket Aydın'dan çarpıcı açıklama: ''Nihat Doğan hakkında...''

Kanal D haber sunucusu Buket Aydın'ın çarpıcı bir açıklamada bulundu: ''Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz.''

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2018 13:20

Kanal D Haber, 2 gün önce Doğan'ın reşit olmayan 2 kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasını gündeme getirdi.

Nihat Doğan, olayın gündeme gelmesinin ardından Kanal D'ye ve ana haber sunucusu Buket Aydın'a tepki gösterdi.

 Aydın da önceki gün ana haber sunarken Doğan'a cevap verdi şu ifadeleri kullandı:

Nihat Doğan Kanal D Haber ve Kanal D ailesi bu saygın aile hakkında gerçek dışı bir takım iddialarda bulunmuş. Öncelikle bizim hiçbir kişiyle ve kurumla husumetimiz olmadığı gibi kendisiyle de herhangi bir husumetimiz yok. Biz haberimizde izlediğimiz tüm iddiaların hepsini verilerle ve belgelerle paylaşıyoruz. Habercilik anlayışımız gereği kamu oyuna yani sizlerle bunu paylaşmak sorumluluğumuz ki yarattığı etkiye bakarsak da bunun ne kadar büyük bir haber değeri olduğunu zannediyorum.

"KENDİSİ BİZE KONUŞMAYI REDDEDİYOR"

Hepimiz görebiliyoruz. Ben dedim ki kendisinin cevap hakkıyla ilgili kapımız sonuna kadar açık. Kendisi bize konuşmayı bir kaç gündür zaten reddediyor. Hala bu konuda kapımız kendisine de açıktır. Bunu da söylemek istiyorum. Kendisinden bir de ricam var. Bütün kamu oyu adına bir ricada bulunacağım ondan. Mesnetsiz iddialarla kurumları suçlamak yerine bence bu oldukça önemli çarpıcı ve üzücü iddialar hakkında doğru açıklamalar yapması kendisi açısından kamu oyunun nezhinde çok daha iyi olacaktır efendim.

"ÇOK DAHA FAZLASINI BİLİYORUZ"

Bu arada bir nokta daha bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz ancak aile ve kızlar için size en steril haliyle aktarmaya çalışıyoruz. Bence Nihat Bey de bunu biliyordur"


Yorumlar