Anasayfa /  Magazin

Broadway müzikalinde Kardashian rüzgarı esti! Kim Kardashian derin dekoltesi ile...

Reality şov yıldızı Kardashian, katıldığı Broadway müzikali The Cher Show’un açılışında tercih ettiği sırt dekolteli elbisesi ile herkesi büyüledi.

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2018 13:39

Kim Kardashian, Broadway müzikali The Cher Show açılışına damga vurdu!

Kim Kardashian ve Kanye West, önceki gece yeni Broadway müzikali The Cher Show’un açılış gecesine katıldı. 41 yaşındaki rap şarkıcısı West, görgü kurallarına uyma konusunda yetersiz kaldıkları için özür diledi.

Performans esnasında, Jarrod Spector adlı bir seyirci West’e Twitter üzerinden mesaj göndererek telefon kullanmayı bırakmasını söyledi. Spector, “Burada olman çok güzel. Ama başını telefondan kaldırırsan burada bir şovda olduğumuzu anlarsın. Bu açılış gecesi. Bizim için çok önemli. Çok teşekkürler” yazdı.

Bunun üzerine West de “Cher’in enerjisi ve Sonny’nin ilişkisi, Kim ve bana el ele tutuşup ‘I got you babe’ şarkısını söyletti. Görgü kuralı noksanlığımızdan dolayı özür dilerim. Bu büyük eseri sahneye koyan enerjiniz için size minnettarız” ifadesini kullandı.

Broadway’de canlı performans esnasında telefon ya da herhangi bir elektronik cihaz kullanmak kesinlikle yasak.

Öte yandan 38 yaşındaki reality şov yıldızı Kardashian, Cher’in sahne performansını izlemeye derin sırt dekolteli gümüş rengi bir elbiseyle katıldı. Kardashian, şık kıyafetiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Gösteri öncesi basına poz veren Kardashian, “Cher yeryüzünün en ikonik şarkıcısı. Benim stil konusunda en büyük ilham kaynağım. Hayattaki en sevdiğim şey Cher gibi giyinmek” dedi.






Yorumlar