Anasayfa /  Magazin

Bıçaklanan Emrah Karaduman taburcu oldu

Arkadaşıyla birlikte bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü aranjör Emrah Karaduman, taburcu oldu. Karaduman'a hastane çıkışında Aleyna Tilki yalnız bırakmadı.

Abone ol
Abone ol 27 Mart 2017 22:38

Eskişehir'de arkadaşı Volkan Karaca ile birlikte uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan besteci, aranjör ve DJ, 31 yaşındaki Emrah Karaduman hastaneden taburcu edildi. Genç şarkıcı Aleyna Tilki ile birlikte hastaneden çıkan Emrah Karaduman, "Allah'a şükür bomba gibiyim" dedi.

ALEYNA'NIN HAYRANI OLDUĞUNU SÖYLEYİP, BIÇAKLADI

Olay geçen 10 Mart gecesi  İsmet İnönü Caddesi'nde meydana geldi.  Eskişehir'e bir eğlence merkezindeki programı için gelen DJ Emrah Karaduman ile arkadaşı Volkan Karaca, kaldıkları otelin girişinde şarkıcı Aleyna Tilki'nin hayranı olduğunu söyleyen Enis Duman'ın bıçaklı saldırısına uğradı. Karnından ve sırtından bıçaklanan Emrah Karaduman ile kolundan yaralanan arkadaşı Volkan Karaca  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Şarkıcı Aleyna Tilki'ye ilgi duyduğunu, olayı Emrah Karaduman'ın Aleyna Tilki'nin sevgilisi olduğunu düşünerek kıskançlık nedeniyle yaptığını söyleyen şüpheli 33 yaşındaki Enis Duman ilk olarak çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı. Duman, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak  Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.


Yorumlar