Anasayfa /  Magazin

Berna Laçin isyan etti: "Arkadaş insaf!"

Oyuncu Berna Laçin, referandumda oy kullanacak vatandaşları hâlihazırda yürütülen propaganda faaliyetleri konusunda uyardı.

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2017 13:50

Berna Laçin, referanduma sayılı günler kala yapılan propagandaların halkı bilgilendirmekten çok uzakta olduğunun altını çizerek, “İnsanlar evet ya da hayır dedikten sonra nelerin değişeceğini anlamak üzere referandum için teklif edilen maddeleri dikkatlice incelemeli” dedi ve şunları yazdı: “Propagandalara kulak tıkayın, alın referandum için teklif edilen maddeleri önünüze, gözünüzle gördüğünüzü aklınızın süzgecinden geçirin. Arkadaş insaf! Ya propaganda hazırlayanlar mevzuatı tersinden anlamış,ya birileri aklımızla dalga geçiyor! Hani zamanında Mısır’da bir günde herkesin evine arsasına, parasına el konuldu ya hah işte o madde referandumda.Tek kişi karar verecek buna.

18 maddelik oylamayla alakası olmayan şeyler anlatıp ” O yüzden evet” demek… Anlat işin doğrusunu, evet mi hayır mı herkes aklıyla desin!

“Başkanın artık cumhurun yani tüm halkın değil partisinin başkanı olacağına dair madde

Vallaha ben kendim demiyorum, birkaç madde koydum bir göz atın, bir düşünün, yarını da tartın kendiniz karar verin…

Gördük ki siyasiler çabuk kandırılabiliyor. 5 sene sonra gene birileri kandırırsa,Tek Adam Başkanlığı’nda o pirincin taşını ayıklayamayız işte!

Kaynak: Sözcü


Yorumlar