Anasayfa /  Magazin

Berkay mahkemeye yalan beyanda bulunduğunu itiraf etti! Kazancım...

Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı kavga sonrasında mahkemelik olan ve bugün ilk duruşmasına katılan şarkıcı Berkay Şahin'in, aylık gelirinin 1000 lira olduğunu açıklaması tartışma yarattı. Kendisi ile ilgili 'yardım kampanyası' başlatılmasına tepki gösteren Berkay sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, 1000 liradan fazla kazancı olduğunu açıkladı.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 15:29

Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı kavga sonrasında mahkemelik olan ve bugün ilk duruşmasına katılan şarkıcı Berkay Şahin'in, aylık gelirinin 1000 lira olduğunu açıklaması tartışma yarattı. Kendisi ile ilgili 'yardım kampanyası' başlatılmasına tepki gösteren Berkay sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, 1000 liradan fazla kazancı olduğunu açıkladı. Mahkemede yalan beyan verdiğini itiraf eden Berkay hakkında bu suçtan soruşturma açılıp açılmayacağı merak konusu oldu.

Arda Turan ile yaşadığı kavga sonrası mahkemelik olan Berkay Şahin bugün ilk duruşmada yerini aldı. Olay gününü mahkemeye heyetine anlatan ünlü şarkıcı, aylık geliri beyanında 'Aylık gelirim 1000 TL' ifadelerini kullandı. Açıklamasının kısa sürede gündem olmasıyla ilgili konuşan Berkay Şahin, "Bin TL kazanmadığımın herkes farkındadır." dedi.

"BİN TL KAZANMADIĞIM ORTADA"

Kişisel Instagram hesabından açıklama yapan Berkay paylaştığı videoda şunları söyledi; "Arkadaşlar bin TL gelire takılmışsınız ama onu benim neden söylediğim ortada. Öpüyorum, bunlara takılmayın, geçin gidin!

"YAŞADIĞIM HAYAT NE KAZANDIĞIMI BELLİ EDER"

Daha sonra yazılı bir açıklama da yayınlayan Berkay, şu ifadeleri kullandı: Gençler yardım kampanyası başlatmışsınız. İki çocuk bin TL ile geçim zor diyerek. Bunu neden söylediğim aşikar ortada. Anlaşılması gereken anlaşılıyor zaten sizde takılmayın. Ne kazandığımı yaşadığım hayat ve sahip olduklarım azıcıkta olsa belli eder.

"BEYNİNİN YÜZDE 1 KISMINI KULLANAN BUNU ANLAR"

Gençler takılmayın bu konulara. 1000 TL kazanmadığımı beyninin yüzde 1 kısmını kullanan biri anlar. Asıl beni korkutan 1000 TL aldığımı düşünen inanan kısım."


Yorumlar