Anasayfa /  Magazin

Barbaros Şansal'ın dolar tepkisi

Ünlü modacı ve aktivist Barbaros Şansal, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile doların 5 TL'ye yükselmesine gönderme yaptı. Şansal elindeki dolarları salladı videosunun altına "Sıcak sıcak" yorumunu yaptı.

Abone ol
Abone ol 01 Ağustos 2018 23:33

Dolar kurunun iç piyasanın kapanmasının ardından 5 TL'ye yükselmesi sosyal medyada gündemin tepesine oturdu. Modacı ve aktivist Barbaros Şansal, Twitter'da paylaştığı video ile doların sıcak gündemine gönderme yaptı.

"SICAK SICAK"

"Sıcak sıcak" mesajı ile bir video paylaşan ünlü modacı Barbaros Şansal'ın, araçta ilerlerken elindeki dolarları yelpaze gibi salladığı videoya sosyal medya kullanıcıları da sessiz kalmadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları yorumlarıyla Şansal'a destek verirken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise Barbaros Şansal'ı eleştiri yağmurunu tuttu.

BARBAROS ŞANSAL KİMDİR?

Moda tasarımcısı olan Barbaros Şansal, 10 Temmuz 1957'de Ankara'da dünyaya geldi. Sungur Tekin Şansal ve Güner Eczacıbaşı'nın çocuğu olan Şansal; Şişli Özel Dost İlkokulu, Yeşilköy Halil Vedat Fıratlı Pansiyonlu İlkokulu, Site Koleji, İstanbul Alman Lisesi, İzmir Fatih Koleji, İstanbul Vefa Lisesi, İstanbul Maltepe Lisesi, İstanbul Fenerbahçe Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesi gibi pek çok kurumda eğitim aldı. Eğitimini Londra'da tamamlayan Şansal, modacı olmasının yanı sıra LGBT hakları savunuculuğu yapıyor.





Habertürk kanalında "Toplu İğne" ve Skytürk'te "Çengel İğne" adlı programları yapan Şansal, "3. Sınıf Hamur Kağıda Matbaa Mürekkebi Hayatlar" isminde bir kitap da yazdı. Ayrıca Matthew Frederick ve Alfredo Cabrera'nın yazdığı "Moda Okulunda Öğrendiğim 101 Şey" adlı kitabı da Türkçe'ye çevirerek yayınlanmasını sağladı. Son olarak Şansal, Marmara Üniversitesi ve Ankara Başkent Üniversitesi'nde "Moda Tarihi" dersleri verdi.


Yorumlar