Anasayfa /  Magazin

Barbaros Şansal'a sözlü saldırı

Moda tasarımcısı Barbaros Şansal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gittiği restoranda, hakaretlere ve tacize maruz kaldı. Şansal, sözlü tacizler karşısında sakinliğini koruyarak tepki vermedi.

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2018 11:05

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle, geçen yıl KKTC'den sınır dışı edilip, Türkiye'ye gönderilen ve havalimanında saldırıya uğramasının ardından hakkında yargı süreci başlatılan moda tasarımcısı Barbaros Şansal , KKTC'de Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütçü ve bir şahsın sözlü saldırısına uğradı.

"Soysuz" ve "karaktersiz" gibi hakaretlerde bulunan Büsküvütçü, Şansal'a "Güneye gidip, bize 'İşgalci' diyorsun, bize sövüyorsun; utanmadan buraya geliyorsun. Sosyal medyadan küfrettiğin KKTC'de ne işin var?" dedi. Şansal ise Büsküvütçü'yü dinleyerek, tepki vermedi. Bu anlar, restorandaki müşteri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Şansal, Twitter'dan konuyla ilgili şikayetçi olduğunu duyurdu.

Yılbaşı akşamı yayınladığı videonun ardından hedef haline gelen ve Kıbrıs’tan gönderildiği İstanbul’da saldırıya uğradıktan sonra gözaltına alınan modacı Barbaros Şansal, ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçlamasıyla tutuklanmıştı.


Yorumlar