Anasayfa /  Magazin

Bade İşçil'den Tuba Büyüküstün açıklaması geldi!

Sıla konserinde kıskançlık krizi yaşayan oyuncu Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen çiftinin, Bade İşçil, yüzünden ayrıldığı konuşuluyordu. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen İşçil konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Abone ol
Abone ol 02 Ağustos 2018 10:31

Geçen günlerde, Tuba Büyüküstün ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen’in tartıştığı, tartışmaya Bade İşçil’in sebep olduğu yönünde haberler çıkmıştı. Tuba Büyüküstün’ün, Sıla konserinde karşılaştıkları Bade İşçil ile uzun süre sohbet eden Umut Evirgen’e kızdığı, bu yüzden de çiftin arasının açıldığı konuşuluyordu.

Söz konusu iddiaya yanıt Bade İşçil’den geldi. Önceki gün Nişantaşı’nda objektife takılan ünlü oyuncu, “Tuba Büyüküstün, Bade İşçil’i kıskandı” haberleriyle ilgili şunları söyledi. “İnanın ki çıkan haberler hakkında hiçbir bilgim yok. Gazete falan okumuyorum. Ayrıca Tuba mı beni kıskanacak? Olur mu öyle şey. Harika hatun kendisi. Ben Umut’u, mekanına gittiğim için tanıyorum. Hatta Tuba ile beni de o tanıştırdı. Gayet güzel sohbet ettik. Kimsenin kavga ettiği falan yok. Tuba çok güzel bir anne, çok güzel bir kadın. Ayrıca bana da yakışmaz. Kimseyi kavga ettirecek bir kadın değilim. Allah korusun, ben de bir çocuk annesiyim.”


Yorumlar