Anasayfa /  Magazin

Azra Akın'ın bu sahneleri çok konuşulacak! Video İzle

'Her Şey Mümkün' adlı yeni sinema filmi, Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'i aynı sette buluşturdu. Azra Akın ve Yetkin Dikiceler´in başrolleri paylaştığı ´Her Şey Mümkün´ filminin fragmanı sizlerle. Azra Akın´ın ´ Her Şey Mümkün´ filmdeki yakınlaşma sahneleri film daha vizyona girmeden çok konuşulur. Karmaşık ve komik bir ilişki dünyasını ele alan film yakında sinema salonlarındaki yerini alacak…

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2017 22:20

'Her Şey Mümkün' adlı yeni sinema filmi, Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'i bir araya getirirken ikilinin yakınlaştığı sahneler çok konuşulacak.





İbrahim, kendi küçük dünyasında yaşayıp giden bir tesisatçıdır. Bir gün piyangodan büyük ikramiyeyi kazanır. Uzun bir tatile çıkmaya karar verir. Kaldığı otelde kalan ünlü manken Pelin ile bir aşk yaşamaya başlar. Ancak gerçek göründüğü gibi değildir. İbrahim ünlü bir iş adamına ikizi kadar benzemektedir ve onun yerine geçmiştir.

Her şey yolunda giderken Pelin ile İbrahim aşk yaşamaktadır. Bir yanda İbrahim'in geride bıraktığı gerçek yaşamı, bir yanda zengin dünyasını anlatılıyor. Mafya, ihanet, magazin dünyası karmaşası içinde kadınlar ipleri ele alacaktır.İki ünlü isim, romantik komedi türündeki filmde başrolleri üstlendi.Yapımcılığını Netvizyon MediaPark'ın, yönetmenliğini Alper Babayağmur'un üstlendiği film 19 Mayıs'ta vizyona girecek.

´Her Şey Mümkün´ filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Babayağmur yapıyor.

Romantik Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Yetkin DikincilerAzra AkınLevent ÜlgenGoncagül SunarMehtap BayrıKaan GirginBahtiyar EnginBora SivriUmut OğuzTamer Gül ve Haldun Dormen gibi isimler rol alıyor.

´Her Şey Mümkün´ filmi 19 Mayıs´ta sinemaseverlerle buluşacak…

Piyangodan büyük ikramiyeyi kazanan 'İbrahim' ile manken 'Pelin'in aşkını anlatan filmin tanıtımlarında Yetkin Dikinciler ile Azra Akın'ın öpüşme sahnesi dikkat çekiyor.

İşte ´Her Şey Mümkün´ filminin fragmanı…




Etiketler her şey mümkün
Yorumlar