Anasayfa /  Magazin

'Aynı sözü AK Parti’li milletvekili için söyleyebilir mi?' sorusuna Ağaoğlu'ndan yanıt!

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer’e, “O davayı açan kadın, benim evime gelsin” diyen Ali Ağaoğlu’nu “Aynı sözü AKP’li bir kadın milletvekili için söyleyebilir mi” sözleriyle eleştirmişti.

Abone ol
Abone ol 12 Nisan 2017 13:13

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, BBC için hazırlanan belgeselin çekimi sırasında kameraya takılan kadın çantaları için, "Çantalar değil ama kullananlar benim malım" diyen işadamı Ali Ağaoğlu hakkında kadınlara hakaret ettiği ve anayasal suç işlediği gerekçesiyle 3 Nisan tarihinde Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunun ardından Ağaoğlu’nun "Dava açan hanımefendiyi eve bekliyorum" demişti.

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu’nu “Aynı sözü AKP’li bir kadın milletvekili için söyleyebilir mi” sözleriyle eleştirmişti. Ağaoğlu, Semercioğlu'nun bu sorusuna yazarı arayarak verdi. Semercioğlu, Ağaoğlu'nun bu sorusuna "Ben inandığım her şeyi herkese karşı söylerim. Geçen hafta Uludağ’da basınla yaptığı toplantıda AK Partili Bakan için de neler söyledim" yanıtını verdiğini söyledi.

Semercioğlu, Ağaoğlu ile konuşmasını şöyle aktardı:

"Bu yazım üzerine dün sabah aradı Ali Ağaoğlu...

'Ben inandığım her şeyi herkese karşı söylerim' dedikten sonra, 'Geçen hafta Uludağ’da basınla yaptığı toplantıda AK Partili Bakan için de neler söyledim. 

Orman Bakanı’nı eleştirdim. İnandığım şeyi değil AKP’li milletvekili, bakana bile söylerim. Beni tanırsın' dedi...

.
"


Yorumlar