Anasayfa /  Magazin

Avukatı Gülben Ergen'i yaktı! İlişkisi resmen ifşa oldu...

Gülben’in avukatı Altın Mimir, mahkemeye verdiği dilekçede Gülben Ergen’in Tolga Duğles’le hiçbir ilgisi olmadığını iddia ederken, Gülben’ın eski eşinin asistanının telefonlarının da savcılık aracılığıyla dökümlerini istemiş ve şikayetçi olmuştu. Ancak telefon dokümanları kayıtlara geçince, Mimir’in hiç de hesap edemediği bir durum ortaya çıktı ve Gülben de Tolga Duğles’i “resmen” itiraf etmiş oldu. Ayrıca, ikiliyi tanıştırdığı iddia edilen Polat Yağcı da “resmen” konuların içine girmiş oldu.

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2017 10:04

Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir, açtığı davalarla ilgili savcılığa ve mahkemeye verdiği dilekçelerde, Gülben Ergen’in Tolga Duğles’le hiçbir bağının olmadığını ısrarla vurgulamıştı.

Ama işte şimdi de karakol ifadeleri ortaya çıktı. Altın Mimir’in şikayeti üzerine telefon kayıtları inceleme altına alındı. Ancak Gülben Ergen’in ve avukatının da hiç hesap edemediği durumlar ortaya çıktı.

altAn_mimir

TOLGA’YI “KABULLENEN” GÜLBEN ERGEN, AYRILDIĞINI YAZIYOR!!!

Mimir, telefonda sadece belki hakaret sayılabilecek lafları ispat etmek için bu şikayette bulunmuştu ancak!..

Kayıtlar ortaya çıktığında Gülben Ergen’in Tolga Duğles’ten ayrıldığını itiraf ettiği sözler de kayıtlara yansıdı ve böylece ilişki yaşandığı da resmileşmiş oldu.

İşte o kayıtlar… Gülben Ergen’in Erhan Çelik’le yazıştığını sandığı ancak karşısındakinin Erhan Çelik’in asistanı olduğu kayıtlar:

yazAsma1

yazAsma2

yazAsma3

GÜLBEN- Yanlışı gördüm, döndüm çoktan… Bitti… Aylar önceydi

KARŞISINDAKİ-Biten ne anlamadım?.. Tolga...

GÜLBEN-Yok, bitti

KARŞISINDAKİ-Beni ilgilendirmiyor ki…

GÜLBEN-Yanıldım sadece, sen çoooook ayıp ediyorsun ama çok

KARŞISINDAKİ-Sen aldattığın adama yazıyorsun…

KARŞISINDAKİ-O ben değilim!





Süperhaber




Yorumlar