Anasayfa /  Magazin

Aslı Kula kimdir? Hayko Cepkin ile evlendi

Hayko Cepkin'in evlenmesi bu haftanın magazin olaylarına damgasını vurdu. Farklı tarzı ve müziği ile diğerlerinden sıyrılan Hayko Cepkin 13 ağustos cumartesi günü sessiz sedasız Aslı Kula evlendi. Hayko Cepkin'in karısı olan Aslı Kula bir anda gündem oldu. 15 yıldır birlikte olan çift aile arasında sade törenle evlendi. Peki Aslı Kula kimdir, ne iş yapar sanatçı mı?

Abone ol
Abone ol 13 Ağustos 2018 15:14

Hayko Cepkin evlendi magazin basınında yer yerinde oynadı. Haftasonu magazin olaylarına damga vuran olay şüphesiz farklı tarzıyla dikkat çeken Hayko Cepkin'in evlenmesi oldu. 15 yıldır tanıdığı Aslı Kula ile 12 Ağustos cumartesi gecesi evlenen Hayko Cepkin tüm dikkatleri üzerine çekti. Herkes Hayko Cepkin'in eşi Aslı Kula'nın kim olduğunu araştırmaya başladı. 15 yıldır birlikte olduklarını söyleyen çift aile arasında yaptıkları sade bir törenle evlendi. Peki Aslı Kula kimdir, ne iş yapar, mesleği ne?

Hayko Cepkin'in eşi Aslı Kula sanat ya da gösteri dünyasından biri değil. Sosyal medyayı çok etlin kullanmayan Aslı Kula'nın instagram hesabında ise daha çok kocası Hayko Cepkin ile çektirdiği pozlar var. 

NİKAH SÜRPRİZ OLDU: Hayko Cepkin 15 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Aslı Kula ile sürpriz bir şekilde evlendi.





İnstagram hesabından evlendiğini duyuran Hayko Cepkin, '15 yıllık birlikteliğimizi ailemizin ve dostlarımızın katılımı ile taçlandırdık. Çok güldük çok eğlendik. Mutluluğumuza ortak olan herkese sonsuz teşekkürler' açıklamasında bulundu.

HAYKO CEPKİN KİMDİR: Hayko Cepkin, 11 Mart 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Özel Getronagan Ermeni Lisesini tamamladıktan iki sene  sonra Mimar Sinan Üniversitesinde şan, solfej ve piyano dersleri aldı. Ayrıca Timur Selçuk Çağdaş Müzik Merkezinde şan ve solfej eğitimi aldı. Daha sonra bir sene Akademi İstanbul’da piyano eğitimi gördükten sonra 1997 yılında profesyonel müzik yaşamına klavyeci olarak başladı.

Albümünü çıkarmadan önce çeşitli isimlerle çalıştı ve bazı albümlerde düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. Cepkin, Murathan Mungan’ın “Söz Vermiş Şarkılar” adlı albümünde Aylin Aslım’ın seslendirdiği, Yeni Türkü bestesi olan “Kimdi Giden” adlı parçanın düzenlemesini yaptı. Sanatçı ilk albüm çalışmasını evinde kaydettiği bestelerinden oluşan ve tüm söz, müzik ve düzenlemesi kendine ait olan “Sakin Olmam Lazım”ı Haziran 2005’te EMI etiketiyle piyasaya sürdü. Cepkin’in ilk klibi bu albümünde yer alan “Yarası Saklı” şarkısına çekildi. Daha sonra “Görmüyorsun”, “Fırtınam”, “Son Kez”, ve “Zaman Geçti” şarkılarına klipler çekti. Albüm sonrası ilk konserini aynı sene Rock İstanbul Festivalinde veren Hayko Cepkin, rock, arabest ve elektronik altyapılı müziği ile kendisine has bir kitle oluşturmaya başladı. 2005 ve 2006 yılları boyunca pek çok şehirde konserler veren Hayko Cepkin önemli festivallerde de sahne aldı. 2006 yılında düzenlenen Kral TV Müzik Ödülleri'nde yılın en iyi “Rock Erkek Sanatçı”sı olarak ödüllendirildi.


Etiketler haykon cepkin
Yorumlar