Anasayfa /  Magazin

Arda Turan- Berkay Şahin kavgasında ilk duruşma! İşte ilk görüntüler

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavganın ardından ilk duruşma bugün. Arda Turan ve Berkay-Özlem Ada Şahin çifti erken saatlerde adliyeye geldi.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 10:34

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin açılan davanın görülmesine bugün başlanıyor.

Bugün doğum günü olan Arda Turan 12,5 yıl’a kadar hapis istemiyle hakim karşısında ifade verecek.

Arda Turan duruşma için erken saatlerde adliyeye geldi.

Berkay-Özlem Ada Şahin çifti de adliyede...

Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede müşteki şüpheli olarak yer alan Turan hakkında 'cinsel taciz', 'kasten yaralama', 'Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme', 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından 12.5 yıla kadar, Şahin hakkında da 'hakaret' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

ARDA TURAN-BERKAY KAVGASI

Ünlü Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin davaya bugün başlanıyor. Yaklaşık 3 ay önce bir gece kulübünde yaşanan kavganın ardından taraflar ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede müşteki şüpheli olarak yer alan Turan hakkında '' taciz'', ''kasten yaralama'', ''Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme'', ''ruhsatsız silah bulundurma'' suçlarından 12,5 yıla kadar, müşteki şüpheli Berkay Şahin hakkında da ''hakaret'' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

Açılan dava dosyasında, tacize uğrayan şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin müşteki sıfatıyla yer almıştı.




Yorumlar