Anasayfa /  Magazin

Aleyna Tilki'nin taytlı fotoğrafı ortalığı karıştırdı !

Sosyal medya hesabını sıklıkla kullanan ve her hareketi olay olan 18 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki bu sefer de taytlı pozlarıyla gündeme geldi.

Abone ol
Abone ol 10 Ocak 2019 14:21

Instagram hesabında 2,1 milyon takipçisi bulunan Aleyna Tilki'nin her söylediği ve her yaptığı olay olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam koltuğa çıktığı taytlı pozlarını paylaşan genç şarkıcı, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Ayrıca paylaşımının altına binlerce de yorum yapıldı. Aleyna Tilki, geçtiğimiz ay İtalya Milano'da fotoğrafçı Aytekin Yalçın'a verdiği özel pozlarla da çok konuşulmuştu.



Kimi takipçileri başarılı olmanın getirdiği özgüvenin bu pozlara neden olduğunu söylerken, Aleyna Tilki'nin fotoğrafının altına kötü yorumlar da yapıldı. 18 yaşındaki şarkıcı, "Kusura bakma da çok saçma fotoğraflar çekiniyorsun" ve "Yaşına yakışıyor mu" şeklinde yapılan yorumlara da maruz kaldı.

Genç sanatçı, geçtiğimiz ay İtalya sokaklarında verdiği cesur pozlarına gelen eleştiriler yüzünden açıklama yapmak zorunda kalmış ve şöyle konuşmuştu; "Siz yataktan kalkmış en doğal halinizi inkar edip, olmadığınız ama içerisinde –mış gibi yaptığınız kişiliğinizi caddelerde sergilerken ayıp değil!

DİLENCİLER GİBİ GİYİNİRİM: "Ama benim bazen ne giydiğimi düşünmeden de pijamayla sokağa çıkabilme rahatlığım ayıp! Öyleyse ben her an ayıp olmaya hazırım bu konuda… Gün gelir gerçek aşkı gözlerinde gördüğüm dilenciler gibi giyinirim."

"Hepsi benim içimde mevcut. İçimde yapayalnız kalmış küçük dilenci kız da, o sahnelerde ışıldayan da benim. Eleştirerek prim, şov yapmayın. Şovu, işi şov olanlara bırakın"

Peki henüz 18 yaşında bu kadar gündem olan Aleyna Tilki kimdir? 2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. 

Katıldığı Yetenek Sizsiniz programında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.




Yorumlar