Anasayfa /  Magazin

Aleyna Tilki'nin imdadına polis yetişti!

Aleyna Tilki'nin imdadına polis yetişti! Taksim'de bir anda hayranları tarafından etrafı sarılan Aleyna Tilki, polisten yardım istemek zorunda kaldı.

Abone ol
Abone ol 29 Haziran 2019 17:25

Aleyna Tilki'nin imdadına polis yetişti!

Taksim'de bir anda hayranları tarafından etrafı sarılan Aleyna Tilki, polisten yardım istemek zorunda kaldı.

Sandığından daha geniş bir hayran kitlesi bununan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Taksim'e gittiğinde zor anlar yaşadı.  Yolda yürürken birden hayranları tarafından etrafı sarılan Aleyna ne yapacağını bilemedi. 

Kalabalık içinde kalan genç yıldız polisten yardım istedi. Aleyna'nın yardımına 10 polis yetişti.  Aleyna, kalabalığın içinden polislerin yardımı ile çıkabildi. Bir arkadaşı ile kafede sohbet eden Aleyna, daha sonra Taksim'de biraz yürümek istedi.  Ancak her adımda etrafındaki kalabalık giderek arttı. Önce hayranlarının arasında olmaktan mutlu olan Aleyna, bir süre sonra işin kontrolden çıktığını farketti. Aleyna Taksim'e geldiğine adeta pişman oldu.  Aleyna Tilki, "Taksim'e girdiğime pişman oldum. Hayranlarım etrafımı sardı. İmdadıma 10 polis yetişti. Onların refakati ile çıkabildim” dedi. Aleyna, daha sonra aracına binip oradan uzaklaştı.


Yorumlar