Anasayfa /  Magazin

Aleyna Tilki havuz problemi oldu!

Şarkılarıyla, söyledikleriyle, paylaştıklarıyla sürekli gündeme gelen Aleyna Tilki sonunda ders kitaplarına da konu oldu.

Abone ol
Abone ol 21 Mart 2018 13:54

Şarkılarıyla, söyledikleriyle, paylaştıklarıyla sürekli gündeme gelen Aleyna Tilki sonunda ders kitaplarına da konu oldu.

Aleyna Tilki, üniversite hazırlık kitabında matematik sorusuna konu oldu.



Soru şu şekilde: “Şekilde, dikdörtgen biçiminde havuz, D noktasında bulunan Aleyna ve C noktasında bulunan Tilki verilmiştir.

Aleyna ve Tilki, gösterilen oklar yönünde sırasıyla 6 m/dk ve 4 m/dk hızlarla havuzun kenarları üzerinde aynı anda yürümeye başlamışlardır.

|DC| = 20 m olduğuna göre Aleyna ve Tilki arasındaki mesafe kaç dk sonra en az olur?”

EKİPTEN ALEYNA'YA 30 BİN TL'YE MOTOSİKLET HEDİYESİ

Öte yandan Aleyna Tilki 31 Mart'ta 18 yaşına girecek. Yakında 18 yaşına girecek olan Aleyna Tilki'ye ekibi sürpriz yaptı. Ekip genç popçuya 30 bin TL'lik motosiklet aldı.

ÜCRETSİZ LUNAPARK EĞLENCESİ

Aleyna 31 Mart'ta yani doğum gününde Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecek. Bilet alan herkes konser alanının yanındaki lunaparkta ücretsiz eğlenecek.

TÜRKİYE'YE 15 VALİZLE DÖNDÜ

Dil eğitimi için 4 ay ABD'de kalan Aleyna Tilki, Türkiye'ye 15 valizle dönmüştü. Genç popçu havalimanında, 'ABD'deki çok önemli bir projeye şimdilik ara verdim' açıklamasında bulunmuştu.


Yorumlar