Anasayfa /  Magazin

Ahmet Kural yeni sevgilisi ile görüntülendi! İşte o anlar kamerada

Sıla ile mahkemelerinde 16 ay 20 gün hapis cezası alan ve bu cezası ertelenen Ahmet Kural, Kadıköy sokaklarında kim olduğu henüz bilinmeyen bir kadınla samimi şekilde görüntülendi.

Abone ol
Abone ol 02 Temmuz 2019 19:26

Magazin gündemine bomba gibi düşen Ahmet Kural ve Sıla aşkı, olaylı şekilde bitmişti ve Sıla, Kural'ın kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme süreci devam ederken Sıla'nın birçok isimle aşk yaşadığı söylenmiş ancak hepsi yalanlanmıştı. Ahmet Kural ise, ilişki konusunda sessizliğini korumuştu.

Ahmet Kural Sıla'yı çabuk unuttu! Genç kadınla yakınlaşma anı böyle görüntülendi - Sayfa 2

Ancak önceki akşam Kadıköy'de görüntülenen Ahmet Kural, yanındaki kadınla samimi dakikalar yaşadı. İlk önce bir mekanda otururken hararetli bir şekilde sohbet ettikleri görülen ikili, ardından masadan kalktı. Ünlü oyuncu, yanındaki arkadaşını yolcu etmek için taksiye doğru yürüdü.

Ahmet Kural Sıla'yı çabuk unuttu! Genç kadınla yakınlaşma anı böyle görüntülendi - Sayfa 3

Yeni aşk mı? Arkadaş mı?: Taksinin önünde genç kadının Ahmet Kural'a sarılması ve öpmesi, 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorusunu akıllara getirdi. Sosyal medyada kısa sürede yayılan bu görüntülerin ardından ünlü oyuncunun sevenlerinden bazıları, yanındaki gizemli kadının, Kural'ın  arkadaşı olduğunu belirtti.

Ahmet Kural'ın genç kadınla görüntüleri;

Ahmet Kural Sıla'yı çabuk unuttu! Genç kadınla yakınlaşma anı böyle görüntülendi - Sayfa 4

Sıla-Ahmet Kural davasında ne olmuştu?: Geçtiğimiz Nisan ayında görülen duruşmada Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural arasındaki dava, Kural'ın 16 ay 20 gün hapis cezası almasıyla sonuçlanmıştı.

Ahmet Kural Sıla'yı çabuk unuttu! Genç kadınla yakınlaşma anı böyle görüntülendi - Sayfa 5

Mahkeme çıkışı açıklama yapmışlardı: Kararın heyet tarafından ertelenmesinin ardından taraflar açıklamada bulunmuş ve Sıla 'Mutluyum' derken, Ahmet Kural ise 'Sıla kadınlara ve erkeklere psikolojik ve fiziki şiddet uygulamayı sever' demişti.

Ahmet Kural Sıla'yı çabuk unuttu! Genç kadınla yakınlaşma anı böyle görüntülendi - Sayfa 6

Savcılık karara itiraz etmişti: Son olarak ise savcılık, mahkemenin karar verirken bilirkişi raporunu dikkat almadığını belirterek cezanın bozulmasını istemişti. Bilirkişi raporunda tanıkların verdiği ifadelerin doğru olamayacağına vurgu yapılmıştı.

Ahmet Kural Sıla'yı çabuk unuttu! Genç kadınla yakınlaşma anı böyle görüntülendi - Sayfa 7


Yorumlar