Anasayfa /  Magazin

Ahmet Kural'ın komşusu yaşananları anlattı

Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’yı darp ettiği akşam yan villada bulunan ve yaşananlara şahit olan Hatice T.’nin ifadesi ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 05 Kasım 2018 19:43

Sabah'tan Damla Kaya'nın haberine göre, Şarkıcı Sıla'nın Ahmet Kural tarafından darp edilmesine ilişkin soruşturmada olay sırasında Zekeriyaköy'deki evin yan villasında bulunan Ahmet Kural'ın komşusunun ifadesi ortaya çıktı.

Hatice T. isimli tanık savcılığa o gece şahit olduklarını anlattı.

Ahmet Kural'ın komşusu yaşananları anlattı! Sıla'yı...

Hatice T. şunları söyledi: "28 Ekim günü arkadaşımın Zekeriyaköy'de bulunan evindeydim. Arkadaşımla geç saatlere kadar oturduk. Bulunduğumuz ev villa tipinde bir evdi. Yan taraftaki villanın da Ahmet Kural'a ait olduğunu biliyordum.

Ahmet Kural'ın komşusu yaşananları anlattı! Sıla'yı...

Gece saat 04.00 sularında Kural'ın evinden tartışma sesleri gelmeye başladı. Bir kadın ile bir erkeğin tartıştığını hatta erkeğin kadına bazen tokat attığını duyuyorduk. Bu kişinin Sıla olduğunu bilmiyorduk.

Ahmet Kural'ın komşusu yaşananları anlattı! Sıla'yı...

Ayrıca Ahmet Kural'ın çeşitli küfür içerikli sözleri de duyuluyordu. Yaklaşık bir saat sonra bir araç sesi duyduk. Kadın evden çıkıp araca bindi ve sesler kesildi.

İki villa arasında herhangi bir duvar yoktur. Sınır sadece uzun ağaçlardır. O yüzden yaşananları gözlerimizle görmedik."

Tanık Hatice T. olay anlarında erkek arkadaşıyla yaptığı bir yazışmayı da savcılığa sundu. Yazışmada Hatice T.'nin erkek arkadaşına 04.44-04.45 aralığında Whatsaap üzerinden "Doğukan, Ahmet Kural evinde bir kızı dövüyor, çok kötü, polise haber versek mi, çok yakından sesler geliyor, çok korktum, bir şey olur mu?" yazdığı anlaşıldı.




Yorumlar