Anasayfa /  Magazin

Ahmet Kural'a bir şok daha!Ahmet Kural o kadını tekmeleyip merdivenden itti!

Oyuncu Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Kural'ın kendisinin parmağını kırdığını iddia eden Çekem, eski sevgilisi için "Karaköy'de bir mekanda kızcağızın birine tekme attı merdivenlerden itti." dedi.

Abone ol
Abone ol 14 Kasım 2018 11:00

Oyuncu Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Kural'ın kendisinin parmağını kırdığını iddia eden Çekem, eski sevgilisi için "Karaköy'de bir mekanda kızcağızın birine tekme attı merdivenlerden itti." dedi.

Şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Ahmet Kural'ın yıllar önce kendisinin parmağını kırdığı söyleyen Naz Çekem, önceki gün Bebek'teydi. Şiddet gördüğünü söyleyen Sıla'ya destek olan Çekem, Kural'ın başka bir kadının da merdivenlerden ittiğini söyledi.

"AHMET, KIZA TEKME ATARAK MERDİVENDEN İTTİ"

Milliyet'in haberine göre; 'Ahmet Kural'ın alkol problemi olduğu söyleniyor Alkol problemi var mıydı ?' sorusu üzerine konuşan Çekem,"Alkol problemi olup olmadığını bilmiyorum ama benim zamanımda devamlı alkol alan bir adamdı ve alkol aldığı zamanlarda hep öfkeleniyordu. Benim başıma da bir kere geldi böyle bir olay benim ailemi tanımasına rağmen tenezzül edip de bir kere bile özür dilemedi bu adam. Zaten parmağımı kırdığı zaman da kaçtı gitti. Sonra da Karaköy'de bir mekanda kızcağızın birine tekme attı merdivenlerden itti. Bunu yaptığı zamanlar hep alkol aldığı zamanlardı" dedi.

"SILA İÇİN ŞAHİT OLURUM"

Ahmet Kural'ın birlikte oldukları dönemde parmağını kırdığını söyleyen ve Sıla'ya destek mesajı veren Naz Çekem, "Ben de toplum içinde şiddet gördüğüm mekandaki kamera kayıtlarını inceleteceğim. Ben sonuna kadar Sıla'nın arkasındayım. Sıla beni şahit yazarsa onun için de şahit olurum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım, eğer bakın iddialı konuşuyorum kadın aldatsa bile şiddet uygulanmaz, yaşamından çıkarırsın yoluna gidersin" dedi.

"İLAHİ ADALET YERİNİ BULDU"

Sıla'nın, Kural'dan şikayetçi olmasıyla içinin rahatladığını vurgulayan Çekem,"Benim açımdan ilahi adalet yerini buldu. İnşallah güzel neticeler alacağız, içimiz rahat edecek. Dava açar mıyım bilmiyorum? Ama 5 yıl içinde geriye dönük oluyormuş, ailem duymasın diye darp raporu almamıştım. Ahmet bana dava açarsa benim de şiddete uğradığım mekandan kamera kayıtlarını almam gerekecek. Her şey orada ortaya çıkacak. Ahmet'in ailesi Sıla'yı eleştireceğine bence oğulları ile ilgilenseler daha iyi ederler" ifadelerini kullandı.


Yorumlar