Anasayfa /  Magazin

Acun'a Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'tan destek

Acun'a Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'tan destek

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2015 23:57

TV 8'in canlı yayınladığı Türkiye-Yunanistan hazırlık maçı öncesi, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelen Acun Ilıcalı, Komşu'ya yapacağı yatırımlarını anlattı.

Acun Ilıcalı, Çipras ile buluşmasında yaşananları anlattı: Biz uzun zamandır Yunanistan pazarına girmeyi planlıyorduk. Acun Medya,Yunanistan'ı kuruyoruz. Orada 'Survivor', 'O Ses' ve 'Yetenek Sizsiniz' programlarını yayınlayacağız. Gerekli anlaşmalarımız yapıldı. Maç öncesi Çipras'a projelerimizi anlattım. Yunanistan'da yatırım yapmamızdan dolayı çok heyecanlandı ve destek vereceğini söyledi. Hükümetin projelerimize olumlu bakması beni çok mutlu etti.

Çipras Beşiktaşlı çıktı

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte futbolcuları tebrik eden Aleksis Çipras, Olcay’a kulübün renklerini bildiğini söyleyip, Arda’ya, “Barcelona favori takımım” dedi.

PROTESTO ve ıslıkların gölgesinde biten Türkiye-yunanistan maçının çok güzel ayrıntıları vardı. Maçtan hemen sonra Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte komşunun soyunma odasına indi. Burada futbolcularla tanışan iki başbakan ardından Milli Takım’ın soyunma odasına geldi. “TEBRİKLER ARDA”Çipras’ı kapıda Terim ile Arda karşıladı ve şu diyalog yaşandı: - Tebrikler Arda. Barcelona’da oynuyorsun değil mi?- Evet. Tanıştığımıza memnun oldum.- Barcelona favori takımım... Arda bu diyalogdan sonra takım arkadaşlarını tek tek misafir başbakana tanıtmaya başladı. “SİYAH-BEYAZ” DEDİAsıl sürpriz ise burada yaşandı. Sıra Olcay Şahan’a geldi:- Olcay Şahan. Beşiktaş’ta oynuyor. Çipras’ın yüzüne Beşiktaş ismini duyar duymaz, bir gülümseme yayıldı. Önce iki elini kaldırdı, sonra da baş parmaklarını ve “Black and white! (Siyah beyaz)” dedi.Geceden akılda kalan Beşiktaş denince konuk başbakanın yüzüne yansıyan tebessüm oldu.

Gümüşdağ’danforma jesti

BAŞAKŞEHİR Fatih Terim Stadı, tarihinde ilk kez A Milli seviyede bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Maç öncesi Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, iki başbakana forma hediye etti.

DEMİRÖREN’DEN KOMŞU’YA DAVET

MAÇTAN sonra güzel görüntüler yaşanmaya devam etti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Aleksis Çipras’a “Sizi bir Türk taraftarı olarak Fransa’da görmek isteriz” dedi.

Etiketler Acun
Yorumlar