Anasayfa /  Magazin

Acun'un eski eşi Zeynep Yılmaz, Acun ile Şeyma ayrılığına bakın ne dedi

Zeynep Yılmaz, geçtiğimiz günlerde ayrılan Acun ve Şeyma hakkında yorum yaptı.

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2018 13:36

Zeynep Yılmaz' Yuva yıkanın yuvası olmaz'

Lady Gaga'nın modacısı olarak tanıdığımız Zeynep Kartal, dün ilklerin yaşandığı bir defileye imza attı. Her biri kendi alanında öne çıkan 24 kadının podyuma çıktığı defilenin en dikkat çeken ismi ise Zeynep Yılmaz oldu. Acun Ilıcalı'nın eski eşi, boşanma haberlerinin ardından ilk kez görüntülendi...

İngiltere'de yaşayan Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal, dün, İngiltere Konsolosluğu'nda kendi adını taşıyan ilk performans defilesini gerçekleştirdi. Londra Moda Haftası'nda düzenlediği arşiv sergiyi de görücüye çıkaran Kartal, sergi kapsamında özel olarak tasarladığı Mimoza by Zeynep Kartal adlı mücevher koleksiyonunu da tanıttı…

Her biri kendi alanında öne çıkan 24 kadının podyuma çıktığı gecenin sunuculuğunu Jülide Ateş üstlenirken, Zeynep Yılmaz, Monik İpekel, Cansen Yeni Kut, Işıl Reçber, Esra Bilgiç Töre, Şahika Ercümen, Ebru Cündübeyoğlu, Sema Şimşek, Bahar Akça, Bige Çalışkan Daruga, Fatma Keskün, Gökçe Çil, Gülay Afşar, Hilal Saral, İpek Gümüşoğlu, Lale Danışman, Tülay Dölen, Melek Gençoğlu, Nilgün Gencer, Oylum Talu, Rozalin Şimşek, Simge Sütşurup ve Şükran Albayrak gibi isimler de koleksiyona ait tasarımları tanıttı.





Defilenin en ilgi çeken ismi ise Zeynep Yılmaz oldu. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanmasının ardından herkesin gözünü çevirdiği Yılmaz, boşanma haberleri sonrası ilk kez kamera karşısındaydı. Podyumdaki profesyonel tavırlarıyla dikkat çeken Yılmaz’ın oldukça neşeli olduğu görüldü.

Dün defile sonrası Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanmasıyla ilgili açıklama yapmayan Zeynep Yılmaz’ın boşanma ile ilgili ne söyleyeceği merak konusuydu.

YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ...

Zeynep Yılmaz gazetecilere açıklama yapmasa da yakın çevresindeki arkadaşlarının anlattıklarına göre, "Bunun böyle olacağı belliydi. Yuva yıkanın yuvası olmaz" yorumu yaptı.

Zeynep Yılmaz, daha önce de kızları Leyla ve Yasemin'le birlikte podyuma çıkmıştı.








Etiketler Şeyma Subsşı
Yorumlar