Anasayfa /  Magazin

Acun Ilıcalı'dan 'Ramazan ayı' itirafı

TV 8 kanalında yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ programına katılan Acun Ilıcalı itiraflarda bulundu. Ilıcalı: “Ramazan ayında mesaiyi 12‘de başlıyoruz” dedi.

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2017 16:30

İş hayatıyla ilgili sorulan bir soru üzerine TV8 patronu Acun Ilıcalı, Yükselişimde motivasyonum huzurlu bir ortamda çalışmak ve bunu sağlamak çok önemli. Çalıştığım yerde gördüğüm eksikleri kendi televizyonumda gidermeye çalıştım.'' dedi.

''Mesela Ramazan ayında mesaiyi 12‘de başlatıyoruz ve saat 4’te mesai bitiyor'' diyen Acun Ilıcalı, ''Yaz aylarında cuma günlerini tatil yapıyoruz ve yemeklerimiz açık büfe halinde. Aynı zamanda çalışanların spor ve hobilerini gerçekleştirebildiği alanlar da bulunuyor'' ifadelerini kullandı.

Yunanistan yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Acun Ilıcalı, ''Halklar arasında bir problem olmadı. Gitmeden önce Yunan basınında: 'Bana geçirmeler falan böyle...' dedi.

Acun Ilıcalı, Yunan halkının kendisini büyük bir sempatiyle takip ettiğinin altını çizerken ''Halk beni çok olumlu karşıladı. Komşu'da herhangi bir kafede ilgiden bir dakika rahat oturamadım'' şeklinde konuştu.


Yorumlar