Anasayfa /  Magazin

Acun Ilıcalı aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla şaşırttı!

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Itır Esen'in bindiği araba sosyal medyada dikkat çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili çok sayıda yorum yaptı.

Abone ol
Abone ol 28 Haziran 2019 23:34

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddiası ile gündeme gelen genç manken Itır Esen, önceki gün İstanbulNişantaşı'ndaydı. Alışveriş için geldiği City's AVM'de aracını valeye bırakan Itır Esen'in kullandığı mütevazı araç dikkat çekti

Acun Ilıcalı ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla dikkat çekti - Sayfa 2

Avrupa üretimi lüks araç yerine 70 bin TL değerinde yerli üretim araç tercih eden Esen, "Lüks olması benim için önemli değil" açıklamasında bulundu

Acun Ilıcalı ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla dikkat çekti - Sayfa 3

 Sosyal medya kullanıcıları da bu fotoğrafa sessiz kalmadı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Itır Esen'i bu davranışından dolayı tebrik etti.

Acun Ilıcalı ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla dikkat çekti - Sayfa 4

Itır Esen kimdir:

1999 yılında dünyaya gelen Itır Esen, İstanbul Üniversitesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nde lisans eğitimine devam ediyor. 14 yaşında modellik hayatına başlayan Esen, Fenerbahçe Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

Acun Ilıcalı ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla dikkat çekti - Sayfa 5

Küçük yaşlardan beri en büyük hayali modellik yapmak olan ve birçok dergi ve defilede yer alan güzel mankenin halası ismini de aldığı Yeşilçam oyuncusu Itır Esen'dir

Acun Ilıcalı ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla dikkat çekti - Sayfa 6

Itır Esen, 1.80 olan uzun boyu sayesinde genç yaşta modellik hayatında kendini fark ettirebildi. Spora da ilgi duyan Esen, profesyonel modellik hayatına başladığı zaman spora ara verdi. Spor geçmişine da sahip başarılı model, Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi başarılı isimlerin podyumlarında boy gösterdi.

Acun Ilıcalı ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla dikkat çekti - Sayfa 7

18 yaşında "Miss Turkey 2017" yarışmasında birincilik tacını kazanan tescilli güzel, 15 Temmuz hakkında sosyal medya hesabında paylaştığı "15 Temmuz şehitler gününü kutlamak adına sabahında regl oldum. Günü şehitlerimizin kanlarını temsilen kanayarak kutluyorum." yazısı nedeniyle tacını kaybetti ve tacı Aslı Sümen'e geçti.

Acun Ilıcalı ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla dikkat çekti - Sayfa 8

Tacını kaptırmasının ardından uzun bir süre gündemde yer almayan Esen'in, Acun Ilıcalı'nın kanalında çalışmaya başlaması ve "Survivor" yarışması Youtube kanalında yapılacak program için Ilıcalı ile görüşmeleri sonrası aşk iddiaları ile gündeme geldi.

Acun Ilıcalı ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla dikkat çekti - Sayfa 9

Şeyma Subaşı'na benzerliği ve iddialar sonrası "Survivor, YouTube projesi üzerine çalışmaya başlayınca Acun Ilıcalı'yla görüşme imkanımız oldu. Haftanın 2-3 günü deneme çekimleri yapıyoruz. 

Acun Ilıcalı ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla dikkat çekti - Sayfa 10

Yeni bir proje olduğu için zaten kendisi de yakından ilgileniyor. Birlikte hem güzel bir proje oluşturuyoruz hem güzel vakit geçiriyoruz. İş ve eğlencenin bu kadar iç içe olacağını birisi söylese inanmazdım. 

Acun Ilıcalı ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Itır Esen arabasıyla dikkat çekti - Sayfa 11

Değişik bir ortamı var Acun Medya 'nın... Bunu daha önce çok duymuştum ama bu kadar keyifli olduğunu yaşayınca kendim gördüm." şeklinde konuşması aşk iddialarını kuvvetlendirdi. Şu anda Survivor Youtube kanalında Yusuf Akbaş ile program sunuculuğu yapıyor.


Yorumlar