Anasayfa /  Magazin

Madonna'dan şok hareket! Sırf kalçasını göstermek için masaya atladı!

Madonna'dan şoke eden hareket! Kalçasını göstermek için masaya atladı...

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2021 11:53

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, Jimmy Fallon'ın sunduğu Tonight Show’a katıldı. Madonna, programın ortasında bir anda masanın üzerine atlayıp, eteğini kaldırdı.

O anlarda büyük şaşkınlık yaşayan Fallon, Madonna’nın kalçasını kapatmak için ceketini çıkarıp üzerini örttü.

63 yaşındaki şarkıcı Madonna, geçtiğimiz gece Jimmy Fallon’un sunduğu The Tonight Show programına Madame X belgeselini tanıtmak için konuk oldu. 

Ünlü şarkıcı programın ilerleyen dakikalarında beklenmeyen bir hamlede bulundu. Madonna bir anda masanın üstüne atlayarak eteğini kaldırdı.

Neye uğradığını şaşıran programın sunucusu Jimmy Fallon, ceketini çıkararak Madonna’nın üzerini örtmeye çalıştı.

Jimmy Fallon, Madonna’ya belgeseli izleyenlerin ne bulacağını sorması üzerine şarkıcı, "Sanat hayatımızda önemlidir. İnsanların bunu yeterince vurguladığını düşünmüyorum. Yazar James Baldwin'den gerçekten ilham alıyorum." dedi.

Madonna sözlerine şöyle devam etti: "Şov için büyük bir ilham kaynağıydı ve şovda tekrar tekrar alıntıladığım şeylerden biri de sanatçıların huzuru bozmak için burada olmaları. Ve umarım bu öğleden sonra sadece sizin huzurunuzu değil, gösteriyi izlerken insanların huzurunu da bozmuşumdur. Ama bunu en iyi şekilde söylüyorum."

Madonna aniden koltuğundan kalktı ve sunucunun masasına doğru ilerledi. Panik olan Jimmy Fallon, "Hayır! Madonna! Yapma! Ne yapacağımı bilmiyorum" diyerek sanatçıya engel olmaya çalıştı.

Madonna, "Hayat sadece kediciklerle röportaj yapmaktan ibaret değil. Bir yetişkinle konuşmak istemiyor musun? Biraz yetişkin sohbeti yapalım" diyerek masanın üzerine yattı.

 

 

Etiketler Madonna
Yorumlar