Anasayfa /  Ekonomi

Maçkolik halka arz ne zaman, kaç lot verecek? Maçkolik halka arz hangi banka?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan MACKO Bist kodlu halka arz bu hafta başlayacak. Maçkolik halka arz talep toplama ne zaman sorusunun yanıtı nihayet belirlendi. Yatırımcılar da Maçkolik halka arz ne zaman, eşit mi, fiyatı ne kadar sorularına cevaplamak istiyorlar. 14 milyon kullanıcıya sahip şirkete SPK'dan onay gelmişti. Peki, Maçkolik halka arzı hangi bankalarda? Maçkolik halka arz fiyatı ne kadar, eşit mi, kaç lot verir? İşte konu hakkında detaylar...

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2023 21:12

Maçkolik, Türkiye'nin en büyük dijital spor markası olarak, Borsa İstanbul'da halka arz işlemlerine başlamak üzere. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan bu halka arz, Türk yatırımcılar için fırsat sunacak. 14 milyon kullanıcıya sahip olan şirket, halka arz işlemlerini ne zaman gerçekleştireceği, eşit mi olacağı, fiyatı ne kadar olacağı ve hangi bankalar aracılığıyla gerçekleştirileceği gibi sorular yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Konu hakkında ayrıntılı bilgiler SPK tarafından yayınlanacak.

Maçkolik halka arz
Türkiye'nin en büyük dijital spor markası Mackolik İnternet Hizmetleri tecim AŞ halka arz olacak. 

İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. Pre-IPO girişim Sermayesi Yatırım Fonu'nun Şirket sermayesinde sahip olduğu 8.500.000 tane nominal kıymetli, yüzde 34'lük bölümü meydana getiren payın halka arzı, İnfo Yatırım liderliğinde oluşturulan konsorsiyum aracılığıyla 19-20 Ocak 2023 tarihlerinde "istek Toplama" yöntemiyle ihraç edilecek. Halka arz fiyatı 38,00 TL olarak belirlenirken, halka arzda bireysel yatırımcılar için eşit dağıtım sistemi uygulanıyor.

bizim ülkemizde 9,9 milyon, Match en Direct'le Fransa'da 4,8 milyon aylık kullanıcıya ulaşan, ülkemizin en büyük dijital spor markası Mackolik, kısa zaman önce halka arzına yönelik SPK'nın onaylamaından geçmişti.

Maçkolik hisse ne zaman 
hisse başına 38,00 TL sabit fiyat ile toplam 8.500.000 TL nominal kıymetli İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. Pre-IPO teşebbüs Sermayesi Yatırım Fonu'nun sahip olduğu paylarını halka arz edecek olan Mackolik, yüzde 34 halka açıklık nispetına haiz olacak.

söz konusu payların halka arzı, İnfo Yatırım liderliğinde açılan konsorsiyum vasıtasıyla 19–20 Ocak 2023 tarihlerinde "talep Toplama" yöntemiyle ihraç edilecek. Halka arz fiyatı 38,00 TL olarak belirlenirken, halka arzda bireysel yatırımcılar için eşit dağıtım yöntemi uygulanacak

Yorumlar