Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

MAÇ SONUCU: Kasımpaşa 2 - 2 Trabzonspor

Kasımpaşa Trabzonspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta heyecanı sona eriyor. Kasımpaşa Trabzonspor maçı canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları trhaberler.com'da...

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2019 20:02

KASIMPAŞA - TRABZONSPOR MAÇI CANLI ANLATIM

KASIMPAŞA 2 - 2 TRABZONSPOR

MAÇ BİTTİ! Kasımpaşa, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçta Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak sezonun ikinci yarısındaki ilk puanını kazandı.

93' Kasımpaşa'da Ben Youssef sarı kart gördü.

91' Trabzonspor atağında sol kanattan içeri çevrilen top savunmadan sekti, Nwakaeme'nin ceza alanı ön çizgisinden gelişine vuruşunda top yandan auta çıktı.

90' Bu arada maçın sonuna en az 4 dakika ilave edildi.

90' GOL Trezeguet, penaltıyı gole çevirerek maça denge getirdi: 2-2

89' PENALTI! Hakem Bülent Yıldırım, VAR hakemlerinin tavsiyesi üzerine pozisyonu inceledi ve Kasımpaşa lehine penaltı kararı verdi.

87' Kasımpaşa'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Toure'nin eline çarpan top sonrası penaltı beklentileri oluştu. Hakem VAR incelemesi yapacak.

86' Trabzonspor'da Filip Novak sağ kanattan ilerlemek isteyen Hafez'in yüzüne doğru ikili mücadelede kolunu kullanınca sarı kart gördü.

84' Ayağa paslar sonrası Trezeguet sağdan ortaladı, savunmaya çarpan top kornere çıktı. Kasımpaşa için duran top şansı.

83' Kasımpaşa tüm hatlarıyla yükleniyor. Oyun tamamen Trabzonspor ceza alanı çevresinde oynanıyor.

81' Bu kez Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı rakibine yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

81' Kasımpaşa'da Josue Sa yerini Abdul Khalili'ye bıraktı.

79' Son 10 dakika... Tempo yüksek değil ancak Kasımpaşa'nın GOL için atak girişimleri sürüyor.

79' Kasımpaşa'da Josue Sa orta alanda yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

76' Bu arada 24. hafta bu sezon Süper Lig'de en fazla GOL atılan hafta oldu.

73' Trabzonspor bu anlarda rakibinin baskısını kırıp oyunun kontrolünü eline almaya başladı.

72' MÜTHİŞ KURTARIŞ! Trabzonspor gole çok yaklaştı. Ceza alanı içinde yaşanan paslaşmalar sonrası Rodallega penaltı noktası üzerinden yerden çok sert vurdu, kaleci Scuffet nefis bir reaksiyonla mutlak golü kurtardı.

70' ETKİLİ ŞUT! Ceza yayının gerisinde topu alan Nwakaeme çok sert ve düzgün vurdu, Scuffet'yi geçen top direğin dibinden auta çıktı.

68' Kasımpaşa'nın Trezeguet'yle sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan auta çıktı.

66' Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak yerini Vahid Amiri'ye bıraktı.

64' Bu arada devre arasında rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin bir tansiyon problemi yaşadığı ve bu nedenle kontrol amaçlı hastanede tutulduğu açıklandı.

63' Devre arasında takıma katılan Stipe Perica, Kasımpaşa formasıyla ikinci golünü kaydetti.

63' GOL Sağ kanattan son çizgiye inen Karim Hafez'in nefis ortasına kale alanı içinde Perica şık bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlara yolladı: 1-2

61' Trabzonsporlu taraftarlar deplasman tribününde 61. dakika nedeniyle görsel bir şölen sunuyor.

58' Bu anlarda her iki ekip de hücumdayken top kayıplar yapıyor bu nedenle organize olmakta zorluk çekiyorlar.

56' Hajradinovic'ten pası alan Pavelka'nın ceza sahası dışından şutunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.

54' MUTLAK GOL KAÇTI! Tarkan'ın nefis pasıyla orta alandan bir anda bomboş durumda içeri hareketlenen Perica topu sağına çekti ve vuruşunu yaptı, kaleci Uğurcan tek eliyle topu tokatlayarak mutlak golü önledi.

53' Kasımpaşa'da Loret Sadiku, Abdülkadir'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

50' Kasımpaşa ikinci yarının ilk düdüğünden bu yana oyunu Trabzonspor yarı alanına yıkmış durumda...

49' AZ FARKLA! Karim Hafez'in sağ kanattan içeri çevirdiği topa Hajradinovic gelişine vurdu, Uğurcan'ı geçen top az farkla yandan auta çıktı.

48' Bu üzücü gelişme üzerine Mustafa Denizli ikinci yarıda takımının başında sahaya çıkamadı, Sarp Yiğit onun yerine takımı yöneten isim...

47' Soyunma odasına 2-0 geride giden Kasımpaşa'da Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin rahatsızlanıp tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

46' Kasımpaşa'da İlhan Depe yerini Haris Hajradinovic'e bıraktı.

Kasımpaşa'da ikinci yarı başladı!

Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanında soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gidiyor.

47' GOL Sol kanattan içeri sokulan Nwakaeme pasını vermek isterken savunmadan seken topu önünde buldu, çaprazdan yaptığı vuruşta top köşeden ağlara gitti: 0-2

45' İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave edildi.

43' Trabzonspor 11 oyuncusuyla birden kendi yarı alanına çekildi. Kasımpaşa beraberlik golünü arıyor.

42' DIŞARIDA! Sağ kanattan Trezeguet'nin ortasına kale alanı içinde Perica kafayı vurdu, yandan aut...

39' Trabzonspor bu anlarda kendi yarı alanından çıkmakta zorlanıyor.

38' Kasımpaşa maçın ilk bölümünde olduğu gibi etkili ataklarla Trabzonspor kalesini zorlamaya başladı.

36' Golün şokunu üzerinden atan Kasımpaşa çok adamla rakip kaleye yüklenmeye çalışıyor.

35'Ligin ikinci yarısında oynadığı tüm maçları kaybeden Kasımpaşa, geriye düştüğü bu maçı da kaybederse ligde üst üste 7. mağlubiyetini almış olacak.

33'  Süper Lig'de deplasmanda forma giydiği son beş maçta dört gole doğrudan katkıda bulunan Anthony Nwakaeme (iki gol ve iki asist), bu ligdeki ilk dört deplasman maçında hiç gol katkısında bulunamamıştı.

32' Deplasman tribününü dolduran Trabzonsporlu taraftarlar gol sonrası büyük bir coşku yaşamaya başladı. Trabzonspor da daha özgüvenli bir şekilde topla oynuyor.

30' Anthony Nwakaeme bu sezon Süper Lig'deki 5. golünü kaydetti.

30' Gol pozisyonu öncesinde kendisine faul yapıldığını düşünen Veysel Sarı, yoğun itirazları sonrası sarı kart gördü.

30' GOL! Kendi yarı alanında gelişen hava topu mücadelesinde Veysel'den önce topu alan Nwakaeme, Rodallega'yla paslaştıktan sonra hızla içeri girdi ve penaltı noktası üzerinde önünü boşaltıp düzgün bir vuruşla ağları sarstı: 0-1

27' Sosa'nın ortasında savunmadan seken topa yay üzerinden Yusuf Yazıcı gelişine voleyi vurdu, top üstten auta çıktı.

26' Kasımpaşa atağında Tarkan uzaklardan şansını denedi ancak vuruşu etkili olmadı.

24' TEHLİKE! Ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Rodallega müthiş bir şut çıkardı, kaleci Scuffet'nin dokunamadı top ters taraftan auta çıktı.

24' BİR KAFA! Sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında İlhan ortaladı, Perica'nın etkili kafa vuruşunda top kaleci Uğurcan'da kaldı.

22' Topla oynama oranlarında Trabzonspor'un %59'a %41'lik üstünlüğü bulunuyor ancak oyun anlamında daha üstün görünen taraf ev sahibi Kasımpaşa.

20' Trezeguet bir kez daha kendi yarı alanında kaptığı topla takımını hızlı hücuma çıkarmak istedi, orta alanda onu faulle durduran Abdülkadir hakemden uyarı aldı.

20' Maçta ilk 20 dakikalık bölüm geride kaldı, henüz gol sesi çıkmadı.

18' Bu anlarda karşılıklı top kayıplarının sayısı artmaya başladı. Bu nedenle iki takım da orta alanı geçmekte zorlanıyor.

16' Veysel Sarı sağ kanattan ortasını yaptı, kaleci Uğurcan çıktı ve ön direkte topu aldı.

15' Kasımpaşa'nın sezon başından bu yana ceza alanı dışından çekilen şutlarda çok sayıda gol yemesi nedeniyle Trabzonspor geliştirdiği ataklarda daha çok uzaktan şutlarla etkili olmaya çalışıyor.

14' Rakip yarı alandaki ayağa paslar sonrası Nwakaeme sol çaprazdan ceza alanına girmeden şutunu çekti, yerden giden topu kaleci Scuffet kontrol etti.

13' Maçta ilk bölüm golsüz eşitlikle geçilirken Kasımpaşa birçok kez gole yaklaştığı pozisyonlar yakaladı. Trabzonspor henüz oyunda varlık gösteremedi.

12' BU DA KAÇTI! Kasımpaşa yine etkili geldi. Ceza alanı içinde topu alan Pavelka önünü açtı ve boş durumda sert vurdu, kaleci Uğurcan sol köşede topun kontrolünü sağladı.

11' DİREĞİN DİBİNDEN! Orta alanda topla buluşan Trezeguet hızla içeri sokuldu, sağına çekip yaptığı plase vuruşta top direğin dibinden auta çıktı.

10' Nwakaeme'nin sol kanattan ortasında Ekuban kale alanı içinde topu kontrol etmek isterken yerde kaldı, oyun devam ederken savunma da topu uzaklaştırdı.

9' Rodallega'yla duvar pası yapan Abdülkadir'in ceza alanı sol çaprazından şutunda top kaleci Scuffet'nin kucağına gitti.

8' İlk dakikalarda iki takım da kontrolü elden bırakmıyor. Özellikle Kasımpaşa savunmada çok iyi kapanıp Trabzonspor'a alan bırakmıyor.

6' Trabzonspor'da Ekuban maça çok istekli başladı. Bordo-mavililerin en hareketli ismi Ekuban...

5' BİR ŞUT! Kasımpaşa gole yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Veysel'in ortaladığı top Toure'den sekti. Ceza alanı ön çizgisinden Pavelka'nın gelişine sert vuruşunda Uğurcan yattı ve topu aldı.

3' Sağ çaprazdan Yusuf Yazıcı'nın ortasında kaleye yönelen top kaleci Scuffet'de kaldı.

2' Kendi yarı alanında topla buluşan Ekuban çok sayıda Kasımpaşalı oyuncunun bulunduğu kalabalıktan nefis çıktı ve pasını verdi, rakip ceza alanı önündeki Rodallega topu kontrol edemedi.

1' Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda tribünler, geçtiğimiz günlerde deplasman dönüşü iki taraftarını kaybeden Ankaragücü lehine yapılan tezahüratlarla inliyor.

İlk düdük çaldı ve maç başladı!

Maçın ilk düdüğü ile birlikte olacağız...

KASIMPAŞA TRABZONSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

KASIMPAŞA: Scuffet, Ben Youssef, Sadiku, Veigneau, Veysel, Josue Sa, Tarkan, Pavelka, İlhan, Trezeguet, Perica

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

TRABZONSPOR: Uğurcan, Hüseyin, Toure, Hosseini, Novak, Sosa, Abdülkadir Parmak, Ekuban, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme, Rodallega

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman


Yorumlar