Anasayfa /  Ekonomi

LUNA coin delist olacak mı? Luna delist olursa paralar ne olur? LUNA Binance borsasından çıkacak mı?

LUNA coin delist olacak mı? LUNA Binance borsasından çıkacak mı ve Luna delist olursa paralar ne olur gibi sorular kripto para borsasındaki sert düşüşün ardından en çok sorulan soruların arasında yer alıyor.

Abone ol
Abone ol 12 Mayıs 2022 23:30

LUNA coin delist olacak mı? Son bir haftadır kripto paraların bir anda tepetaklak olması birçok kişiye zarara uğrattı. 

En çok zarara uğratan coinler arasında ise 12 Mayıs 2022 tarihi itibariyle %99 oranında düşüş yaşayan LUNA coin oldu. Luna coinin bu kadar dibi görmesinin ardından Luna delist olacak mı gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki delist ne demek. Luna delist olursa olursa hesaptaki paralara ne olur.

Delist ne demek?

Delirttin Türkçe karşılığı liste dışı anlamına geliyor yani delist olan bir Kripto para birimi borsadan çıkartılmış demek oluyor

LUNA coin delist olacak mı?

LUNA’nın delist olup olmayacağı henüz net şekilde bilinmezken uzmanlar böyle bir düşüşün ardından Luna coinin delist olacağına kesin gözüyle bakıyor. Ortaya atılan bu iddiaların ardından ise Luna kripto para biriminde yatırımları bulunan vatandaşlar delist sonrası paralarının ne olacağını merak ediyor.

Luna delist olursa paralar ne olur?

Eğer bir coin delist olursa yani platformdan kaldırılırsa, bu Kripto para birimi, başka bir platforma veya cüzdana aktarılabilir. Ancak aktarılan cüzdanda ilgili Kripto para biriminin listelenmiş olması gerekmektedir.

Etiketler LUNA delist
Yorumlar