Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Lucescu Beşiktaş'a gelirse...

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı.

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2019 18:59

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Demirkol, Beşiktaş'ın Şenol Güneş'in ardından teknik direktör konusunda riskli bir karar alabileceğini ifade ederek "Hocayla anlaşırken oyun üzerine anlaşman lazım. Lucescu gelip başarılı olabilir ama taraftarı mutlu edememek de yönetime zarar verebilir" dedi.

Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ta yaşanacak teknik direktör değişikliği konusunda uyardı ve nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Demirkol, "Beşiktaş potansiyelli bir teknik adamla oyununu devam ettirmek durumunda. Fikret Orman'ın birçok hamlesini eleştirdim ama birçoğunu da övdüm. Çok güzel bir stat yaptılar. Hep pozitif futbol oynatan hocalarla çalıştılar. Samet Aybaba, Slaven Bilic dönemlerinde böyleydi. Şenol Güneş tercihi de önemliydi, kolay bir tercih değildi. Oyunu hep pozitife evirdiler. Ama çok büyük hatalar da yaptılar." dedi. 

Beşiktaş'ın riskli bir karar olmak durumunda kalabileceğini ifade eden Demirkol, "Bana öyle geliyor ki, Beşiktaş riskli bir karar alabilir. Ne oynayacağına karar veremediğin bir teknik direktör gelebilir. Hocayla anlaşırken oyun üzerine anlaşman lazım. Mircea Lucescu, 'Ben geleceğim ve başka bir oyun oynatacağım' diyebilir. Hatta başarılı da olabilir. Ama 40 bin kişiyi mutlu edememek de yönetime zarar verebilir." diye konuştu. 


Yorumlar