Anasayfa /  Spor /  Futbol

Liverpool kendi oyuncusu Muhammed Salah'ı polise ihbar etti

Liverpool'un kendi oyuncusu Muhammed Salah'ı polis ihbar ettiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Yıldız futbolcu Muhammed Salah’ın arabada seyir halinde olduğu sırada telefonunu kullandığı görülen bir video Liverpool Kulübü yetkililerini harekete geçirdi. Kulüb tarafından Salah'ın görüntüleri Merseyside Polisine gönderildi. Liverpool Kulübü sözcüsü, görüntülerin farkında olduklarını ve kulüp içerisinde gerekli adımları atacaklarını belirtti.

Abone ol
Abone ol 15 Ağustos 2018 01:26

Twitter'da dolaşan videoda, geçen sezonu 44 gol ile kapatan yıldız oyuncunun, etrafının aralarında çocuklar da olmak üzere hayranlarıyla çevrili olduğu sırada direksiyon başındayken telefonunu kullandığını gösteriyor.

Kulüp sözcüsü," Oyuncu ile görüşüldükten sonra Merseyside Polisi ile iletişime geçildiğini ve videodan haberdar edildiğini" söyledi.

Premier Lig ekibinin sözcüsü," Konu hakkında hem kulüp hem de oyuncu ilerleyen zamanda başka bir açıklamaya yapacak" diyerek sözlerini noktaladı.






Liverpool striker Mo Salah has been referred to the police by his club after he was apparently filmed using a mobile phone at the wheel of his car. pic.twitter.com/dLxO0AiLfj


— BBC North West (@BBCNWT) 13 Ağustos 2018


Yorumlar