Anasayfa /  Eğitim

Lise sınav tarihleri ne zaman? Lise sınavları ertelendi mi?

Kabine toplantısının ardından yurt genelinde tam kapanma kararı alındı. Yüz yüze eğitime bir kez daha ara verildi ve uzaktan eğitime geçildi. Bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınavların ertelendiğini duyurdu. Önemli bir açıklama da Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi. Peki Lise sınavları ertelendi mi? Sınav tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2021 11:55

Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren bir açıklama geldi. Sınavlar ertelendi. Öğrenciler sınavlarla ilgili detaylı bilgileri merak ediyor. Lise sınavları ertelendi mi? Sınav tarihleri ne zaman?

LİSE SINAVLAR ERTELENDİ Mİ? SINAVLAR İPTAL Mİ? 

Milli Eğitim Bakanlığı son dakika "Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00’den itibaren uzaktan eğitime başlanacaktır. Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 sonrasına ertelenmiştir." açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB),resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00'den, 17 Mayıs 2021'e kadar yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime geçildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda, resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021'e kadar yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime geçildiği belirtildi.

Açıklamada, "Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00'den itibaren başlayacaktır. Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmiştir." ifadesine yer verildi.

Sınavl tarihlerinin ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.

 

Yorumlar